ASUS ROG Phone 7 teknik özellikleri sızdırıldı

ASUS ROG Phone 7D

Akıllı telefon dünyasının en güçlü serilerinden biri olan ROG Phone’un yeni modeli bir kez daha sızıntılarla adından bahsettirdi.

ASUS ROG Phone 7 teknik özellikleri sızdırıldı. Geçtiğimiz ay Çin’in 3C sertifikasyon kurulu veritabanında ASUS_AI2205_A ve ASUS_AI2205_B model numaralarına sahip iki ASUS akıllı telefon görülmüştü. Bu cihazların ROG Phone 7 ve ROG Phone 7 Ultimate olarak piyasaya çıkması bekleniyor. Bugün, güvenilir sızıntı kaynağı Digital Chat Station, sadece standart model olan ROG Phone 7 ile ilgili detaylı özellikleri sızdırdı.

Asus ROG Phone 7 Ultimate

Sızıntıya göre, ASUS ROG Phone 7, Full HD+ çözünürlüğü ve 165Hz yenileme hızını destekleyen devasa 6.78 inç E4 AMOLED ekranla donatılacak. Cihazın, ekranın altında yer alan bir parmak izi tarayıcısıyla birlikte gelmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde Geekbench’te göründüğü gibi, ROG Phone 7’nin gücünü Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden alması bekleniyor. Sızıntı, cihazın diğer SD8G2 amiral gemisi telefonları gibi LPDDR5X RAM ve UFS 4.0’a sahip olacağını iddia ediyor. Cihaz, Geekbench’te 16 GB RAM ile görüldü.

asus rog phone 7

ASUS ROG Phone 7 teknik özellikleri sızdırıldı

ROG Phone 7 serisi, Android 13 işletim sistemi ve ROG UI üzerinde çalışacak. Standart modeli, 32 megapiksel ön kameraya ve 50 megapiksel birincil kameraya, 13 megapiksel ultra geniş açılı lense ve 5 megapiksel kameraya sahip olacak. Yakın bir sızıntıya göre, cihazda bir Sony IMX766 birincil kamera olacak.

ROG Phone 7, 65W hızlı şarj özelliği olan 6000mAh bir bataryayla donatılacak. IP54 dereceli toz ve su geçirmez bir kasa ile gelmesi beklenen cihazın ağırlığı 240 gramın altında olacak. Sızıntı kaynağı, ROG Phone 7‘nin baz modelinin 3.999 Yuan (~580$) fiyat etiketine sahip olabileceğini iddia etti.

ASUS ROG Phone 7D

Bilmeyenler için, ASUS, oyun telefonu serisi ASUS ROG Phone 7‘yi 13 Nisan’da ABD, Çin, Tayvan ve Hindistan gibi çeşitli pazarlarda piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu sefer sadece iki cihaz olacağı ve ROG Phone 7 Pro adlı bir cihazın olmayacağı tahmin ediliyor. ASUS ROG Phone 7 teknik özellikleri sızdırıldı.

Huawei’nin en yeni başyapıtı : HUAWEI WATCH Ultimate