Asus Rog Phone 2 rekora imza attı!

Asus Rog Phone 2

Oyuncu telefonu Rog Phone 2 aldığı ön sipariş ile rekora imza attı. Asus Rog Phone 2’nin aldığı ön sipariş miktarı ve telefonun özellikleri haberimizde.

Asus, geçtiğimiz günlerde oyuncular için geliştirmiş olduğu Rog Phone 2 modelini tanıtmıştı. 6. .59 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde 120 HZ AMOLED ekran ile gelen telefon; HDR10, 240 HZ dokunmatik algılama ve DCI-P3 geniş renk gamutu özelliklerini de destekliyor.

Gücünü Qualcomm’un geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde tanıtmış olduğu Snapdragon 855 Plus yonga setinden ve 12 GB RAM‘den alan telefon kamera konusunda da oldukça iddialı.

Oppo Find X tasarımı ile karşımızda!

Arka tarafta 48 Megapiksel + 13 Megapiksel çözünürlüğünde ön tarafta ise 24 Megapiksel çözünürlüğünde kameraya yer veren Asus, bu telefonuna tam 6.000 mAH kapasiteli batarya ekleyerek alkışları toplamayı başarıyor.

Soğutma konusunda ise buhar çemberi, bakır ısı dağıtıcısı ve grafit pad üçlüsü, telefonun ısınmasını engelliyor. Ön siparişe sunulan Rog Phone 2’nin bugün rekor kırdığı ortaya çıktı. Şimdilik sadece Çin’de ön siparişe sunulan telefon kısa sürede tam 2 milyonun üzerinde ön sipariş topladı.

Asus Rog Phone 2

Önümüzdeki günlerde Avrupa ülkelerinde de satışa sunulacak olan telefonun 5 milyon barajını geçmesi bekleniyor. Bakalım Türkiye’de önemli atılımlara imza atan Asus, bu modelini ülkemizde satışa sunacak mı?