Rise of the Tomb Raider’dan Yeni Görüntüler

Rise of the Tomb Raider 575

Önümüzdeki aylarda oyunseverlerle buluşacak olan Rise of the Tomb Raider’dan yayınlanan yeni görüntüler oyunun etkileyici görselliğini gözler önüne serdi.

Square Enix tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının en sevilen serilerinin başında gelen Tomb Raider serisinin yeni üyesi Rise of the Tomb Raider geçtiğimiz yıl resmi olarak duyurulmuş ve oyunseverler tarafından ilgiyle karşılanmıştı. 2013 yılında piyasaya sürülen Tomb Raider ile başlayan yeni seriyi devam ettirecek olan Rise of the Tomb Raider bu yılın sonunda oyunseverlerle buluşacak olsa da, şu ana kadar oyunun hikayesi ve mekanikleri hakkında pek az detay kullanıcılarla paylaşıldı.

Rise_of_the_Tomb_Raider (1)

Ancak oyunun yapımından sorumlu olan Crystal Dynamics stüdyosu ve Square Enix tarafından bugün yayınlanan yeni görüntüler uzun süredir devam eden bu sessizliği bozdu ve yeni oyunda Tomb Raider hayranlarını nelerin beklediğini gözler önüne serdi. Yeni nesil konsolların oyun yapımcılarına sunduğu imkanlardan sonuna kadar yararlandığını gösteren bu yeni görüntüler, oyunun görsel kalitesinin yanı sıra başarılı çevre ve karakter tasarımlarını da gözler önüne serdiler.

Rise_of_the_Tomb_Raider (2)

Geçtiğimiz yıl Microsoft ve Square Enix arasında imzalanan dev anlaşma sonucu ilk olarak Xbox One’a özel olarak piyasaya sürülecek olan Rise of the Tomb Raider, iki firma arasında belirlenen sürenin dolmasının ardından diğer platformlara da taşınmaya başlayacak.

Samsung Apple’dan Daha Çok Seviliyor