Rise of the Tomb Raider’dan Yeni Görüntüler

Rise of the Tomb Raider Xbox Onea Özel Olacak

Bu yılın son aylarında Xbox kullanıcılarının beğenisine sunulması beklenen Rise of the Tomb Raider’dan yeni görüntüler oyun dünyasıyla paylaşıldı.

Crystal Dynamics tarafından geliştirilen yeni Tomb Raider oyunu 2013 yılında kullanıcılarla buluştu ve oyunseverler tarafından beğeniyle karşılanarak oyun dünyasının en sevilen serilerinden birinin yeniden hayata dönmesini sağladı. Tomb Raider serisini geri döndüren bu ilk oyunun ardından devam oyunu için zaman kaybetmeden çalışmalara başlayan Crystal Dynamics, Rise of the Tomb Raider adını taşıyan yeni oyunu önümüzdeki aylarda piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Rise_of_the_Tomb_Raider (1)

Siberya bölgesinde geçeceği ve yenilenmiş oyun mekaniklerine sahip olacağı dışında Rise of the Tomb Raider hakkında pek fazla detay bilinmiyor olsa da, oyunun çıkış tarihi yaklaştıkça oyun hakkında yeni detaylar ve oyundan yeni görüntüler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Rise of the Tomb Raider cephesinden gelen bu yeni içerikleri dün yenileri eklendi ve oyundan yeni tasarım görselleri oyunseverlerle paylaşıldı.

2015 yılının son aylarında Xbox 360 ve Xbox One’a yönelik olarak satışa sunulması beklenen Rise of the Tomb Raider, Haziran ayında düzenlenecek olan E3 2015 kapsamında detaylı olarak tanıtılacak.

Rise_of_the_Tomb_Raider (2)

The Division’ın 2016’ya Ertelendiği Açıklandı