Ripple yani XRP sonunda patladı!

ripple

En büyük kripto para birimlerinden biri olan Ripple yani XRP sonunda beklenen patlamayı yaptı. İşte konu ile ilgili detaylar.

2021 ile birlikte popülaritesi inanılmaz oranda artan kripto paralar, şu sıralar sadece Türkiye’nin değil, tüm dünyanın da gündeminde. Hatta ABD gibi bazı ülkelerde kripto paralarla ilişkili davalar da tüm hızıyla devam ediyor.

Bilindiği üzere kısa bir süre önce SEC, Ripple’a karşı bir dava açmıştı. Ripple’ın kripto para birimi XRP ile çeşitli ödemeler yaptığı ve bunların yasalara aykırı olduğu iddia edilmişti.

Hali hazırda devam eden Ripple davasında oklar XRP’den yana dönmüş durumda. Bu da uzun bir süredir baskılanan XRP’nin sonunda beklenen patlamayı yapmasına neden oldu.

Ripple yani XRP sonunda patladı!

XRP yani Ripple uzun bir süredir pek çok kişinin patlamasını beklediği kripto paraların başında geliyordu. Fakat beklenen patlama şimdiye kadar gerçekleşmemişti. Yaşanan dava süreciyle birlikte gelinen nokta, Ripple’a yaradı.

Geçtiğimiz gece Ripple’ın kripto para birimi XRP neredeyse 1.5 dolara kadar yükseldi. Uzmanlar XRP’nin bazı noktalarda dirençli durabilirse 2 dolar seviyesine kadar yükseleceğini söylüyor.

Çok değil daha birkaç ay öncesinde XRP, 0.3 dolar seviyelerine kadar gerilemişti. Böylece bu fiyatlardan XRP toplayanlar parasını 5’e katlamış oldular. Bu arada dip not olarak belirtelim. Bu içerik bilgi verme amaçlı olup asla yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Kripto paralardan yeni rekorlar geldi!