Epic Games Store oyunları Humble Bundle’a geliyor!

epic games store

Normal şartlarda yalnızca Epic Games Store üzerinden satılacak olan bazı PC oyunlarının Humble Bundle Store üzerinden de satılacağı açıklandı.

Valve’i tahtından indirmek için kolları sıvayan Epic Games, bu yolda önemli adımlar atmaya devam ediyor. Merakla beklenen bazı oyunları kendi platformuna özel kılarak Steam karşısında önemli bir avantaj yakalayan Epic Games Store, şimdi de gücüne güç katmak için Humble Bundle Store ile işbirliğine gidiyor.

Epic Games ve Humble Bundle güçlerini birleştiriyor

Aslında ikili arasındaki işbirliğinin ilk sinyalleri geçtiğimiz GDC esnasında ortaya çıkmıştı. Fakat bu işbirliğinin nasıl şekilleneceği hakkında net bir bilgi yoktu. Nitekim geçtiğimiz gün Epic Games tarafından yapılan açıklamayla bu durum da netlik kazanmış oldu.

Epic Games’ten yapılan yazılı açıklamada, iki taraf arasındaki işbirliğinin meyvelerini vermeye başladığına değinildi. Epic Games Store’a özel olan Metro Exodus, Dangerous Driving ve Borderlands 3 oyunlarının artık Humble Bundle Store üzerinden de satılacağı açıklandı.

Elbette bu oyunları oynamak için yine Epic Games hesabına ihtiyacınız olacak. Çünkü Humble Bundle’dan yalnızca oyunu EGS’de etkinleştirmek için bir kod alacaksınız. Sonrasında bu kodla oyunu aktifleştirip, EGS kütüphanenize dahil edecek ve indirip oynayabileceksiniz. Bu aslında Steam’in pek çok siteyle kurduğu mantıkla aynı diyebiliriz. Oyunu başka yerden alsanız da Steam kodu alıyor ve bu kodu Steam üzerinden aktifleştiriyordunuz. Muhtemelen Epic Games’in bu tarzdaki işbirlikleri önümüzdeki günlerde daha da artacaktır.

Microsoft Solitaire en iyi oyunlar arasında