League of Legends şampiyonu Jinx, ‘Fortnite’a geliyor

League of Legends şampiyonu Jinx, 'Fortnite'a geliyor

Oyun pazarı bu aralar şüphesiz çok hareketli. Hayranları sevindirecek bir yeni haber de League of Legends ve Fortnite’dan geldi. İşte detaylar.

Epic Games, League of Legends şampiyonu Jinx’i dün akşam Fortnite’a getirdiğini duyurdu. Söz konusu karakter eklemesi 6 Kasım’da Netflix dizisi Arcane’nin çıkışından hemen önce geldi. Netflix’de yer alacak yapım League of Legends hayranlarını sevindirecek. Şampiyoın Jinx bu yapımda çok fazla karşımıza çıkacak diyebilriz. Jinx Fortnite oyununa gelmekle kalmıyor aynı zamanda bir çok itemi de beraberinde getiriyor. Kazma, sprey, Back Bling, lobi müziği ve yükleme ekranları gibi temalı ekipmanlar oyuncuların beğenisine sunulacak.

League of Legends şampiyonu Jinx, 'Fortnite'a geliyor

Bu gelişme tek yönlü bir ortaklık değil. Riot Games, LeagueofLegends, Runeterra, Teamfight Tactics ve Valorant’ı Epic Games Store’a getirecek. Yani iki tarafın oyuncularını da sevindirecek gelişmeler yaşanacak diyebiliriz. Epic, oyun temalı genişletmelerini son aylarda hızla genişletti. Ekim ayının sonlarında platformuna iki Resident Evil kahramanı ekledi. Önceki güncellemeler arasında God of War, Halo ve Street Fighter gibi karakterler de mevcut. Bunlara ek olarak League of Legends güncellemesi de hayranları sevindirecek son duyuru olarak karşımıza çıkıyor. Ekim ayı oyun severler için oldukça hareketli bir ay olmuştu. Kasım ayı da bu bakımdan eksik kalacağa benzemiyor. Siz bu LeagueofLegends eklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bildirmeyi unutmayın.

Siber dünyada Türkiye kötü not aldı: Nefret söylemleri hat safhada


Yorumlar kapatıldı.