Resident Evil 7 Not A Hero DLC’si neden ertelendi?

resident evil 7

Resident Evil hayranlarının bir süredir beklediği ücretsiz genişleme paketi için kötü haber geldi. Resident Evil 7 Not A Hero DLC’si neden ertelendi?

Geçtiğimiz haftalarda sevilen korku oyunu Resident Evil 7 için bir genişleme paketinin geleceği duyurulmuştu. Normalde ücretli olan genişleme paketleri oyuncular tarafından pek sevilmez. Capcom, Not A Hero adlı genişleme paketinin ücretsiz olacağını belirtmişti. Bu haber oyuncuları, özellikle de serinin fanlarını sevindirmişti. Ancak beklenmeye bir şekilde genişleme paketinin ertelendiği duyuruldu. Bakalım Resident Evil 7 Not A Hero DLC’si neden ertelendi?

Oyunun geliştirme ekibi Not A Hero DLC’sinin ertelendiğini, çünkü çıkış tarihine kadar beklentileri karşılayacak duruma gelmeyeceğini belirtti. Geliştirici ekibine göre genişleme paketi, oyuncuların yüksek beklentisini karşılayacak kalitede değildi. Özellikle çıkışı ile birlikte olumlu eleştiriler alan Resident Evil 7’nin ardından gelen genişleme paketi Not A Hero’nun, genel kaliteyi düşürmesini istemedi.

Not A Hero DLC’si serinin ana karakterlerinden Chris Redfield’in maceralarına odaklanıyor. Genişleme paketinin ertelenmesi oyuncuları üzmüş olabilir, ancak Capcom’u kutlamak gerek. Zira oyunculara kötü bir deneyim sunmamak için dürüstçe geliştirme aşamasının istediği yönde gitmediğini belirtti. Ücretsiz genişleme paketinin ne zaman yayınlanacağı şimdilik belli değil. Capcom, yakın bir tarihte açıklama yapacaktır.

İlk Tomb Raider oyunun bir bölümü tarayıcıdan oynanabiliyor