Hitman GO Artık Windows Phone’da

Hitman GO

Android ve iOS’un en başarılı oyunları arasında yer alan Hitman GO, nihayet Windows Phone kullanıcılarının da beğenisine sunuldu.

IO Interactive stüdyosu tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının en başarılı serileri arasında yer alan Hitman serisi bir yandan konsollardaki yolculuğuna devam ederken, bir yandan da mobil oyunlarıyla oyunseverleri etkilemeye devam ediyor. Square Enix Montreal tarafından mobil cihazlara yönelik olarak geliştirilen Hitman GO‘yu geçtiğimiz yılın yaz aylarında iOS ve Android kullanıcılarının beğenisine sunan Square Enix, son yılların en başarılı mobil oyunları arasında gösterilen yeni Hitman oyununu Windows Phone’a da taşıdı.

Hitman_GO_DG

Android ve iOS kullanıcıları tarafından beğeniyle karşılanan ve oldukça başarılı olan Hitman GO‘nun Windows Phone’a taşınması oldukça beklenmedik oldu. Square Enix‘in oyunu Windows Phone’a taşımaktan pek para kazanmayacağı için Microsoft’un işletim sistemini es geçeceği düşünülmüş olsa da, Square Enix beklenmedik bir hamleyle Windows Phone kullanıcılarını sevindirdi.

Sıra tabanlı bir strateji oyunu olan Hitman GO, kullanıcıların hedeflerini ortadan kaldırmak için sıkı bir şekilde savunulan mekanlara sızmak için çeşitli stratejik hamlelere başvurması üzerine kurulu. 512 MB’dan fazla belleğe sahip olan Windows Phone 8 ve üstü tüm telefonlarla uyumlu olan Hitman GO, Windows Phone Store üzerinden 4.99 dolara satın alınabiliyor.

Mortal Kombat X Zirvedeki Yerini Korudu