Fortnite, iOS’te rakip tanımıyor

Fortnite

Son dönemin en popüler oyunlarından Fortnite, iOS’ta da rakip tanımıyor. Oyunun App Store’daki geliri 100 milyon dolara ulaştı.

Bildiğiniz gibi birçok kişi Fortnite’ı PUBG’nin kopyası olmakla suçluyor. Ancak bu durum son döneme damga vuran oyunun hızla yayılmasına engel olmuyor. PC’de Player Unknown’s Battlegrounds’ı geride bırakan oyun, iOS’ta da rakip tanımıyor.

Fortnite, iOS’ta 100 milyon dolar gelire ulaştı

Epic Games tarafından geliştirilen oyun, iOS’un en popüler oyunları arasında yer alıyor. iOS için üç ay önce yayınlanan oyun, bu üç ayda iOS’un en çok kazanan oyunları arasında ikinci sıraya yerleşti.

Fortnite

Fortnite’ın App Store’daki toplam geliri 100 milyon doları geçti. Oyunun bu kilometre taşına ulaşması sadece üç ay sürdü. Bu da Epic Games’in oyununu iOS’ta 100 milyon dolara en hızlı ulaşan ikinci oyun yaptı. App Store gelirlerinde bir numarada ise 90 günde 154 milyona ulaşan Clash Royale yer alıyor.

Üstelik Epic Games’in oyunu iOS’taki ilk iki ayında sadece davetiyeyle oynanabiliyordu. Eğer ilk iki aydaki bu davetiye sistemi olmasaydı, oyunun Clash Royale’ın da üstünde olacağı söyleniyor.

Huawei çerçevesiz ekran konusunda iddialı geliyor