Redmi Band kutusundan çıkıyor!

Redmi Band 6

Redmi Band Xiaomi’nin 3 Nisan 2020 tarihinde düzenlediği bir organizasyonda tanıtıldı. Cihaz şimdi kutudan çıkıyor. İşte tüm detaylar.

Redmi, Redmi Band ismini verdiği ilk akıllı bilekliğini fitness yapan kullanıcılar için piyasaya sürdü. Muhteşem özelliklere sahip bir bileklik olmasa da fitness yapanların işini görecek kadar akıllı, üstelik uygun fiyatlı.

Redmi Band, Mi Band modellerinden farklı bir tasarıma sahip. Mi Band’larda mevcut olan kavisli led ekran bu bileklikte tercih edilmemiş. Onun yerine dikdörtgen şeklinde biraz kaba gözüken ama insanı çok da rahatsız etmeyen Amoled ekrana yer verilmiş. 0.95 inç büyüklüğündeki bu Amoled ekranda çizilmeye karşı dirençli 2.5D temperli cam bulunuyor. Akıllı bileklik dört farklı renk seçeneği ile karşımıza çıkıyor: Siyah, mavi, kırmızı, zeytin yeşili.

redmi band 9

Redmi Band bileklik çıkarılıp takılabilen kauçuk kayışlarla birlikte geliyor. Bu kauçuk son derece yumuşak ve daha uzun takmanıza imkan sağlayan deri dostu malzemeden yapılmış. Sol kayışın takıldığı yerde USB portu mevcut. Bu sayede akıllı bilekliği bilgisayar üzerinden de şarj edebilirsiniz. Kayışların bir tanesinde kabartmalı şekilde şarj göstergesi yer alıyor. Hangi kayışın USB portuna gireceğini rahatlıkla anlıyorsunuz. Ayrıca herhangi bir şarj cihazı ile de bilekliği şarj edebilirsiniz.

redmi band 8

Redmi Band 3

Redmi Band 5 1

Xiaomi Mi Band’lerin kutusuna çok benzeyen bir kutuda gelen cihaz telefona Bluetooth 5.0 BLE ile bağlanıyor. Akıllı bileklik kalp atış hızı monitörü, beş spor modu, pedometre, alarm, yerleşik uyarı, çağrı ve SMS bildirimleri gibi özellikler sunuyor. 14 günlük kullanım süresi sunan saat Android 4.4 / iOS 9.0 veya üstü işletim sistemine sahip olan her telefonda kullanılabiliyor. Çin sınırları içerisinde 14 dolardan ön siparişe sunulan Redmi Band için Çin dışından 19.99 dolar ödeyerek ön sipariş talebinde bulunabilirsiniz.

Redmi Band 2 1

Redmi Band hakkındaki görüşümüz!

Sonuç olarak cihaz spor yapan insanların o zaman aralığında ihtiyacını yeteri kadar görüyor. Piyasada daha şık tasarıma sahip ve aynı özellikleri sunan çok daha fazla alternatif bulunuyor. Ancak diğer bilekliklerin bir tık daha pahalı olduğunu belirtmek gerekir. Bakalım akıllı bileklik istediği satış rakamlarına ulaşabilecek mi ?

redmi band 7

Redmi Band 4 1