Microsoft Band akıllı bileklik yenilendi!

yeni microsoft band 2

Microsoft, Band isimli akıllı bilekliğini güncelledi. 6 Ekim tarihinde düzenlenen etkinlikte yeni Lumia telefonlar, Surface Pro 4 tabletle birlikte Microsoft Band modeli de yenilendi. Yenilenen Microsoft Band bilekliği detayları haberimizde.

yeni-microsoft-band-2

Uzun zamandır 6 Ekim tarihi bekleniyordu. Yazılım devi Microsoft, Windows 10 Mobil sürümünü kullanacak ilk cihazlarını duyurdu. Lumia 950 ve Lumia 950 XL modellerinin yanı sıra Surface Pro 4 tabletini güncelleyen Microsoft, akıllı bilekliğini de unutmadı. Microsoft Band, yenilenenler arasında.

Akıllı saatlerin hızla yaygınlaştığı şu günlerde, neredeyse tüm akıllı telefon üreticileri akıllı saat modelleriyle karşımıza çıkıyor. Apple, Samsung, LG, Asus, Huawei gibi markaların giyilebilir akıllı cihazlarına şimdi ise Microsoft Band’in yeni sürümü eklendi.

Yenilenen Microsoft Band modelinde eğimli bir ekran kullanılmış. AMOLED panele sahip olan bu ekran Gorilla Glass 3 teknolojisiyle korunuyor. 320 x 128 piksel çözünürlüğe sahip olan cihaz TPSiV adı verilen vücut dostu bir malzemeden imal edilmiş. Microsoft, Band’i akıllı saat olarak değil, akıllı bileklik olarak tanımlıyor. Ancak saat fonksiyonu da var.

yeni-microsoft-band

Microsoft Band modelinde GPS ve kalp atış, barometre, 3 açılı ivme ölçer, kızılötesi, sıcaklık gibi sensörler yer alıyor. Sportif ve yaşamsal aktiviteleri canlı canlı takip edebileceğiniz cihaz 249 Dolarlık fiyat etiketiyle satışa çıkacak.

Yeni Microsoft Band 30 Ekim tarihinde satışa çıkacak. Android 4.3, iOS 8.1 ve Windows Phone 8.1 ile uyumlu olarak çalışacak cihaz, mobil uygulaması üzerinden verilerinizin anlık takibini mümkün kılacak. Microsoft Band ile ilgili yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Microsoft Surface Pro 4’ü tanıttı