Redmi oyun telefonu 27 Nisan’da geliyor! Cihaz K40 serisinin bir parçası olacak

Redmi oyun telefonu 27 Nisan'da geliyor! Cihaz K40 serisinin bir parçası olacak

Redmi markası, lansman tarihi de dahil olmak üzere yeni oyun telefonu hakkında daha fazla ayrıntı açıkladı. Telefon 27 Nisan’da gelecek ve Redmi K40 ailesinin bir parçası olacak.

Resmi isim Xiaomi Redmi K40 Game Enhanced Versiyonu olarak adlandırılacak. Cihaz K40 kardeşlerinden bazı farklılıkları olarak karşımıza çıkacak. Yeni telefonun yan tarafında “omuz” dizayn edilmiş. Kamera tasarımı da diğer cihazlardan farklı olacak. Redmi iki büyük lens fikrine sadık kalacak, ancak ortada boş bir daire olmadan üçüncü bir büyük kameraya sahip daha olacak. Kameraların etrafında, Oyun Modu etkinleştirildiğinde yanan bir LED halka olacak.

Redmi oyun telefonu 27 Nisan'da geliyor! Cihaz K40 serisinin bir parçası olacak

Mod hakkında konuşursak, üst tetiğin hemen yanında oturan fiziksel bir anahtarla tetiklenecek. Bu, büyük olasılıkla ses yükselticisinin sol tarafta ilerlediği anlamına geliyor. Ancak cihazın tüm tuşları tek bir tarafta dizayn edilmiş olacak. En son bilgilere göre akıllı telefon, 144 Hz yenileme hızına sahip OLED Samsung E4 ekranı ve selfie kamera için üst kısmın ortasında yuvarlak bir delik alacak. 67W hızlı şarjlı 5000mAh bataryaya sahip olacak. Akıllı telefonun oyun yönelimi, oyun Black Shark akıllı telefonlarında sunulanlara benzer geri çekilebilir tetikleyiciler tarafından verilecek. Cihaz hakkında bilinenler şimdilik bunlardan ibaret. Ancak lansmana yedi gün daha var, bu sebeple Redmi’nin o zamana kadar cihaz hakkında daha fazla özellik sunmasını bekliyoruz.

Adobe kurucu ortağı Charles Geschke 81 yaşında hayatını kaybetti