Redmi Note 7 adeta yok satıyor!

redmi note 7

Xiaomi tarafından üretilen Redmi Note 7 global pazarda adeta yok satıyor. İşte Xiaomi’nin orta segmentteki yeni modelinin satış rakamları.

Son dönemde global pazardaki ağırlığını iyiden iyiye arttırmaya başlayan Xiaomi, geçtiğimiz yıl en çok sevkiyat gerçekleştiren ilk 4 firmadan biri olmayı başarmıştı. Özellikle giriş ve orta segmentteki modelleriyle dikkat çeken Çinli üretici, gelişmekte olan pazarlarda zirveye oynamaya başladı.

Redmi Note 7 dünyada yok satıyor!

Uzun süredir Samsung’un elinde olan Hindistan pazarını ele geçiren Xiaomi, Avrupa’daki payını da arttırmayı başardı. Elbette bu başarı bir tesadüf eseri ortaya çıkmadı.

Xiaomi tarafından geliştirilen uygun fiyatlı modeller, Çinli üreticinin global pazarda söz sahibi olmasını sağladı. Nitekim bu modellerden birisi de Redmi Note 7.

Fiyat performans açısından sınıfındaki modellerden bir adım önde olsan Redmi Note 7, geçtiğimiz Ocak ayına kadar 1.5 milyonluk satış rakamına ulaşmayı başarmıştı. Xiaomi’nin bu modeli daha fazla pazarda satışa sunmasıyla birlikte satış rakamları da hayli arttı.

Son rakamlara göre, Redmi Note 7 satış rakamları 4 milyon barajını aşmış durumda. Orta segmentin üst basamağına hitap eden model hali hazırda ülkemizde de satılmakta. Su damlası çentiği ile tasarımsal anlamda da dikkat çeken Xiaomi modeli hali hazırda 2000TL civarında fiyatlardan satılmakta. Dolayısıyla bu fiyata bu teknik donanıma sahip model sayısının hayli kısıtlı olduğunu da söyleyebiliriz.

Huawei Mate 20 Pro vs Huawei P30 Pro kamera karşılaştırması