Redmi Note 14 Pro+, satış rekoru kırdı

Redmi Note 14 Pro 2

Redmi Note 14 Pro+ modeli, Xiaomi’nin bütçe dostu ancak güçlü amiral gemisi özellikleriyle dikkat çeken serisinin son örneği olarak büyük bir başarı yakaladı.

Redmi Note 14 Pro+ 2024’te tüm fiyat aralıklarındaki Android telefonlar arasında ilk hafta satış rekorunu kırdı. Serinin kullanıcılar arasında ne kadar popüler olduğunu gösteriyor. Özellikle amiral gemisi seviyesindeki özellikleri ve sağlam dayanıklılık sertifikaları bu başarıda önemli rol oynamış gibi görünüyor.

Redmi Note 14 Pro+ modelinin etkileyici IP66, IP68 ve hatta IP69 sertifikasyonlarına sahip olması, telefonun hem toza hem de suya karşı dayanıklılığını üst düzeye çıkarıyor. Bu da yalnızca suya daldırmaya karşı değil, yüksek basınçlı su jetlerine karşı bile dirençli olduğu anlamına geliyor, böylece zorlu ortamlarda bile kullanıcılar güvenle kullanabilir.

Redmi Note 14 Pro+

Xiaomi’nin sunduğu cazip satış sonrası hizmetlerle birlikte, kullanıcılar 14 Ekim’e kadar telefon satın aldıklarında bir yıllık ekran kırılma garantisi, pil kapağı ve su girişi garantisi gibi avantajlardan faydalanabiliyor. Ayrıca, pil için beş yıllık garanti sunulması da uzun ömürlü kullanım açısından büyük bir artı. Note 14 Pro serisi, yalnızca özellikleriyle değil, satış sonrası desteğiyle de kullanıcıları cezbetmeye devam ediyor.

Telefonun güçlü yönlerinden biri, Snapdragon 7s Gen 3 işlemcisi ve 16 GB RAM ile birleşen 512 GB depolama alanı gibi donanım seçenekleri. 6,67 inçlik kavisli OLED ekranı ve 3000 nit tepe parlaklığı, görsel açıdan oldukça tatmin edici bir deneyim sunuyor. Kamera sistemi de oldukça iddialı, 50 MP ana kamerası, OIS desteği ve telefoto, ultra geniş lenslerle fotoğraf kalitesini zirveye taşıyor.

6200 mAh kapasiteli bataryası, 120W hızlı şarj desteği ile güçlendirilmiş, bu da hem dayanıklılık hem de hızlı şarj açısından kullanıcılara büyük avantaj sağlıyor.

iPhone SE 4 lansman tarihi ve özellikleri ortaya çıktı