Redmi Note 12 serisi için yeşil ışık verildi

22041216UC ve 22041216C model numaralarına sahip yeni Xiaomi telefonlarına yeşil ışık verildi. Bu ikilinin Redmi Note 12 serisi cihazları olacağı söyleniyor.

Sertifika, her ikisinin de 5G’yi destekleyeceğini göstermenin yanı sıra, iki cihaz hakkında herhangi bir yararlı bilgi ortaya koymuyor. 5G, yüksek performanslı MediaTek Dimensity serisi yongalarla etkinleştirilecek. Redmi Note 12 serisi orta seviye olacağından yonga üreticisinin amiral gemisi teklifleri bir gerginlik gibi görünse de, Dimensity 1300 veya Dimensity 8000/8100, diziliş için erişilebilir görünüyor.

Redmi Note 12 serisi

Bunun dışında, şu anda Redmi Note 12 serisi hakkında neredeyse hiçbir şey bilinmiyor, ancak bu yılın ikinci çeyreğinde olması planlanan lansmanından önce daha fazla bilgi sızıntısı olacağını söyleyebiliriz, bu şekilde daha fazla bilgiye ulaşılabilecek.

Redmi Note 11 Pro+ 120W hızlı şarjı desteklerken Redmi Note 11 Pro 67W‘ı destekliyor, bu nedenle Redmi Note 12 serisinde de benzer hızlar göreceğiz.

Geçen yıl, Redmi markasının genel müdürü Lu Weibing, esas olarak kullanıcıların giderek çeşitlenen ihtiyaçlarını karşılamak için her yıl iki neslin piyasaya sürüleceği yeni bir yineleme stratejisi başlattı. Dizinin performansa odaklanacağını da sözlerine ekledi.

Samsung güvenlik açığı ile karşı karşıya