Redmi Note 12 Turbo hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor

redmi 1

Çinli akıllı telefon üreticisi Redmi, merakla beklenen yeni telefon modeli Note 12 Turbo’nun üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Redmi Note 12 Turbo hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Redmi, Note12 Turbo akıllı telefonunun resmi lansmanına hazırlanıyor. Bu lansmana kısa bir süre kala daha önceden de belirtildiği gibi, cihazın Qualcomm Snapdragon 7+ Gen2 yonga seti ile güçlendirileceği doğrulandı.

redmi 1

Marka, Note 12 Turbo akıllı telefonunun ekran özelliklerini Çinli mikro blog platformu Weibo’da resmi olarak paylaştı. Cihaz, kaliteli bir üst seviye düz panel sunacak. Ancak, marka ekran türünü onaylamadı. Ayrıca, marka cihazın “daha önce görülmemiş” birçok özellikle geleceğini söyledi.

redmi

Redmi Note 12 Turbo hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor

Daha önceki raporlar da cihaz için MIUI 14 yapısının hazır olduğunu ve kutudan çıkar çıkmaz Android 13 tabanlı MIUI 14 ile çalışacağını gösteriyor. Ünlü sızıntı kaynağı Digital Chat Station, cihazın metal çerçeveye sahip olacağını da Weibo’da doğruluyor. Ünlü duyumcu bu konu hakkında daha önce “Redmi’nin esnek düz ekranı nihayet plastik tutucuyu kaldırdı ve herkes mutlu oldu” diye yazmıştı.

Xiaomi Redmi 11A 2

Yakın zamanda gelecek olan akıllı telefonun pek çok özelliği doğrulanmış durumda, buna düz ekran, Snapdragon 7+ Gen 2 işlemci, metal çerçeve, üçlü arka kamera vb. gibi özellikler de dahil. Bu özellikler oldukça ilgi çekici ve sonuçta Redmi Note12 Turbo bu sayede uygun fiyatlı akıllı telefonlar felsefesi ile uyumlu bir performans odaklı telefon olacak.

iPhone 15 Pro ve Pro Max pahalı olacak