Redmi Note 12 serisi Xiaomi’yi bile şaşırttı!

Redmi Note

Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin alt markası olan Redmi, yeni akıllı telefon serisiyle birlikte yeni rekorlara imza atıyor.

Redmi Note 12 serisi Xiaomi’yi bile şaşırttı! Xiaomi, son yılların en iyi çıkış yapan ve stratejisini en başarılı şekilde uygulayan şirketi. Piyasaya çıktığı ilk dönemlerde bütçe dostu veya fiyat performans odaklı cihazlarıyla gündeme gelen, malzeme kalitesini ikinci plana atarak daha çok uygun fiyatı hedefleyen Xiaomi, zaman içerisinde çok büyük bir pazar payının da sahibi oldu.

Xiaomi

İstediği düzeye geldikten sonra malzeme kalitesini en son seviyeye çıkartıp Premium akıllı telefonlara yönelen Çinli şirket, kendinden boşalan koltuğu ise alt şirketi Redmi’ye teslim etti. İşte bugüne kadar satışa sunduğu modelleri ve bu modellerinin elde ettiği başarılarıyla Redmi, Xiaomi’den aldığı bayrağı gayet iyi taşıyor.

redmi note 12 pro plus

Redmi Note 12 serisi Xiaomi’yi bile şaşırttı!

Redmi’nin yakın zamanda tanıttığı ve Hindistan’da 11 Ocak’ta satışa sunduğu Redmi 12 serisi, şirketin bu ülkedeki en hızlı satılan telefonu unvanını almış. Xiaomi’den yapılan açıklamaya göre, Redmi ilk bir hafta içerisinde yaklaşık 39 milyon dolarlık hasılat elde etti ve bu marka için bir rekor. Ancak şirket şimdilik kaç adet satış yapıldığını, satışların hangi modeller üzerine yoğunlaştığını açıklamadı. Nitekim Redmi Note 12 serisinde; Redmi Note 12 Pro Plus, Redmi Note 12 Pro ve Redmi Note 12 5G modelleri yer alıyor.

Redmi Note

Son olarak telefonun henüz ülkemizde satışa sunulmadığını ancak kısa bir süre içerisinde bu serinin raflardaki yerini almasının beklenildiğini de hatırlatalım.

Twitter Blue aboneliği artık Android’de de mevcut