Redmi Note 11 Xiaomi Fan Festival Special Edition resmileşiyor

Dün Xiaomi , uluslararası pazarlar için üç yeni Redmi Note 11 akıllı telefonunu tanıttı . Aynı zamanda şirket , vanilya Redmi Note 11’in sınırlı bir sürümünü de duyurdu . Bu cihaz resmi olarak Redmi Note 11 Xiaomi Fan Festival Special Edition.

Xiaomi, her yıl hayran festivallerine ev sahipliği yapmasıyla biliniyor. Bu günlerde, firma dünya çapında çok çeşitli ürünlerinde indirimler sunuyor.  Festival resmi olarak 2021 yılına kadar ‘Mi Fan Festivali’ (MFF) olarak adlandırıldı. Şimdi, şirket ‘Mi’ markasını bıraktığı için bundan sonra ‘Xiaomi Fan Festivali’ (XFF) olarak adlandırılacak. 2022 üretiminin de 6 Nisan’da başlaması planlanıyor.

Redmi Note 11 Xiaomi Fan Festival Special Edition

Bunun öncesinde Xiaomi, ‘RedmiNote 11 Xiaomi Fan Festival Special Edition’ olarak adlandırılan özel bir Redmi Note’u duyurdu. Aynı zamanda ‘Redmi Note 11 XFF Special Edition’ adıyla da gider. Cihazın bu sürümü, normal modelle aynı özelliklere sahip.

Tek fark, sınırlı sayıda üretilen telefonun arka tarafında kabartmalı Fan Festivali logosuyla tek bir Yıldız Mavisi renk grubuyla gelmesidir. Ayrıca, bazı çıkartmalarla birlikte özelleştirilmiş bir kutuda gönderiliyor.

Ne yazık ki, Xiaomi henüz bu akıllı telefonun kullanılabilirliğini veya fiyatını açıklamadı. Serideki önceki yinelemelere göre ( Redmi Note 10 Pro , Redmi Note 9S ), büyük olasılıkla belirli pazarlarla sınırlı olacak. Cihazın Türkiye’de satışa sunulup sunulmayacağı konusunda da kesin bir bilginin olmadığını söyleyelim. Bakalım firma bu özel cihazı ile nasıl bir satış rakamı yakalayacak.

Yeni medya yasası ile Spotify akış hizmetini de durduracak