Redmi Note 11 Pro+ 5G: Akıcı ekran ve yıldırım gibi hızlı şarj!

r 353456

#İŞBİRLİĞİ

Redmi Note 11 Pro+ 5G, yeni Note 11 ailesinin en güçlü modeli olarak dikkat çekiyor. Hani tüm tuşlara basmak deriz ya, isim takısına bakıldığında adeta öyle gibi. Pro takısının yanında + ibaresi var ve buna ek olarak 5G ibaresi bile var. Tabii cihazı ön plana çıkaran bazı özellikler var, ki biz de onlardan söz etmek istiyoruz.

Redmi Note 11 Pro+ 5G ‘nin en önemli iki özelliği olarak, hızlı şarj özelliğinden ve akıcı ekranından söz edebiliriz.

Öncelikle pil ve şarj detaylarına gelelim…

Note 11 Pro+ 5G, 4500mAh pile sahip. Bu pil değeri, tek şarj ile yoğun kullanımda 1 günü geride bırakabilmeniz için yeterli.

Peki oldu ya şarj ihtiyacınız oluştu, işte burada da dakikalar içinde sonuca gidebilmeniz için tam 120w hızlı şarj desteği sunuluyor.

Ürünün beraberinde gelen HyperCharge özellikli adaptör, ürünü sıfırdan yüzde yüze 20-22 dakika arasında tamamen şarj edebiliyor. Bu gerçekten önemli bir özellik. Günümüzde çoğu amiral gemisi modelde böyle bir detay yok. Hızlı şarj adaptörünü ayrı satan üreticileri de hatırladığımızda, Redmi’nin artı puanı hak ettiği gerçek.

Tabii bir hatırlatma yapmak gerekirse, performanslı şarj için bu özelliği ayarlardan açmalı ve şarj süresince telefon ekranını kapatıp kullanmamalısınız.

Redmi Note 11 Pro+ 5G: Akıcı ekran ve yıldırım gibi hızlı şarj!

120Hz tazeleme değeri sunan 6.67 inç değerde Amoled ekran

Ekran detayına geldiğimizde ise, 6.67 inç değerde Amoled ekranı görüyoruz. FHD+ çözünürlük sunan bu ekran, okuma, izleme ve oynama deneyimleriniz için iyi performanslar sunuyor.

Peki diğer ekranlardan önemli bir farkı var mı derseniz, evet, var. Çünkü bu ekran, tam 120Hz tazeleme değeri sunabiliyor. Bu da görüntülerin daha akıcı, yumuşak ve net detaylarla sunulabilmesine imkân sağlıyor.

Eğer Amazon Prime, Netflix ya da Disney+ gibi servislere aboneyseniz, mobil izleme deneyimlerinizde yeni bir döneme bu telefonla geçiş yapabilirsiniz.

Redmi Note 11 Pro+ 5G: Akıcı ekran ve yıldırım gibi hızlı şarj!

Redmi Note 11 Pro+ 5G, MediaTek Dimensity 920 ile geliyor

6nm üretilen MediaTek Dimensity 920 işlemcisi, 8GB RAM ve 256GB depolama gibi detaylara da sahip olan ürün, başta da belirttiğimiz gibi Note 11 ailesinin en gelişmiş ürünü, 5G desteği sayesinde de bir nevi geleceğe yönelik yatırım anlamını taşıyan bir cihaz.

Android 11 işletim sistemi ve kullanışlı bir arayüzü bulunan telefon, bünyesinde NFC, Wi-Fi 6 ve Bluetooth 5.2 gibi kablosuz bağlantı teknolojilerini de barındırıyor.

Gelişmiş soğutma sistemi sayesinde, PUBG ve Call of Duty gibi oyunları uzun süre öynasanız dahi cihazda aşırı ısınma görülmüyor.

Öte yandan, JBL ile yapılan işbirliği sonucunda, çok güçlü hoparlörlere sahip olduğunu da belirtmeliyiz.

Son olarak da kamera detaylarından söz edelim isterseniz

Telefonun arka tarafında üçlü kamera sistemi var ve ana kameramız 108MP değerde. Özellikle iyi ışıklı ortamlarda güzel fotoğraflar çekebilen telefon, video tarafında da 4K 30FPS ve 1080p 60FPS değerlerini sunabiliyor.

Redmi Note 11 Pro+ 5G, 11 bin lira fiyat etiketiyle Xiaomi Türkiye websitesinde bulunabiliyor. Hatta yanında bazı hediyeler de var. Daha fazla detay için resmi siteye göz atabilirsiniz.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

Huawei MateBook D16 dizüstü PC inceleme