Redmi Note 10 serisi 2 milyonun üzerinde sattı! Mi 11X de güçleniyor

Redmi Note 10 serisi 2 milyonun üzerinde sattı! Mi 11X de güçleniyor

Hindistan’da Mart ayı başlarında piyasaya sürülen Redmi Note 10 serisinden bu yana Xiaomi, değeri 30 milyar INR’nin üzerinde 2 milyon adet sattı. Ailenin ilk tanıtılmasından bu yana dünya çapında satılan 200 milyondan fazla Redmi Note telefonuna ulaşıldı.

Redmi Note serisi dünya çapında büyük bir hite ulaştı. Cihaz özellikle Hindistan’da popüler olduğunu kanıtladı. Xiaomi Hindistan Direktörü Manu Kumar Jain’e göre bağımsız bir marka olsaydı, Hindistan pazarında 3 veya 4 numaralı akıllı telefon markası olurdu. Xiaomi, Mi 11X serisiyle bir başarı daha elde etti. Mi 11X ve Mi 11X Pro, lansmanından bu yana bir buçuk ayda 3 milyar INR değerinde telefon sattı. Bu telefonları bu kadar çekici yapan şeyin ne olduğunu merak ediyorsanız cihazların özellikleri diyebiliriz.

Redmi Note 10 serisi 2 milyonun üzerinde sattı! Mi 11X de güçleniyor

108MP sensörü ve çift yerel ISO özellikleriyle donatılan Redmi Note 10 Pro, çok çerçeveli RAW algoritması ile desteklenen Gece Modu 2.0 özelliğiyle loş ortamlarda iyi fotoğraflar çekilmesini sağlıyor. Telefon aynı zamanda çekimleri profesyonel hale getiren Photo Clones (Fotoğraf Klonları),Video Clones (Video Klonları),Dual Video (Çift Video) ve Uzun Pozlama modlarını barındırıyor. Kavisli kenara konumlanan parmak izi sensörü ve 6,67 inç 120Hz Amoled Nokta Ekran’ı bulunan cihaz; oniks grisi, buzul mavisi ve gradyan bronz renk seçenekleriyle sunuluyor. Piyasadaki en güçlü 4G işlemcilerden biri olan Qualcomm Snapdragon ️732G’nin kullanıldığı Redmi Note 10 Pro, performansı ve düşük güç tüketim modeli ile öne çıkıyor. 5.020 mAh pili ve 33W hızlı şarj özellikleri, kullanıcıların telefonu çok kısa sürede şarj edebilmelerine imkan sağlıyor.

Xiaomi 200W şarjı, 800 döngüde pil kapasitesinin %20’sini düşürüyor