Redmi K60E fiyatı için büyük bir indirim yapıldı

Redmi Note

Çinli teknoloji devi Redmi’nin yeni fiyat performans modeli Redmi K60E kısa süre için oldukça cazip bir indirim kampanyasına girdi.

Redmi K60E fiyatı için büyük bir indirim yapıldı. Redmi K60E, Aralık ayının sonlarında Redmi K60 ve Redmi K60 Pro modelleriyle birlikte duyuruldu. Redmi’nin en uygun fiyatlı modeli olan K60E, MediaTek yonga seti tarafından desteklenen tek model olma özelliği taşıyor.

Yaklaşık iki ay sonra Redmi, bu cihazda sınırlı bir süre için indirim sunuyor. Tüm bellek konfigürasyonlarının fiyatı 200 ¥ düşürüldü. Sonuç olarak, telefon artık sadece 1.999 ¥ (~ 285 $) ‘dan başlıyor.

redmi 12c

Redmi K60E, dünyanın en iyi orta segment akıllı telefonlarından biri sayılıyor. MediaTek Dimensity 8200 yonga seti, LPDDR5 RAM, UFS 3.1 depolama, 6.67 inç 120Hz QHD + AMOLED ekran, OIS destekli 48MP birincil kamera, 5,500mAh batarya ve 67W hızlı şarj desteği gibi özellikleriyle öne çıkan bu telefon için tam bir fiyat performans canavarı denilebilir.

Xiaomi Redmi K60

Redmi K60E fiyatı için büyük bir indirim yapıldı

Ne yazık ki, bu model sadece Çin ile sınırlı ve gelen son bilgilere göre bu Xiaomi’nin bu telefonu diğer ülkelerde piyasaya sürme gibi bir planı yok. Ancak, Redmi K60 uluslararası pazarlara Poco F5 Pro olarak gelecek. Bu telefon, Redmi K60E’nin çoğu özelliğini sahip olacak ancak bu cihazın yonga seti yuvasında Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1’i göreceğiz.

Redmi 10C

Son olarak Poco F5 Pro’nun ne zaman resmi olarak piyasaya sürüleceği bilinmiyor. Ancak gelen bilgiler çok fazla beklemeyeceğimizi gösteriyor. Redmi K60E fiyatı için büyük bir indirim yapıldı.

İki Star Wars filmi daha iptal edildi