Redmi A2 özellikleri belli olmaya başladı

redmi 12c 1

Redmi’nin bütçe dostu akıllı telefon serisi olması beklenen A2, bir kez daha kendini gösterdi.

Redmi A2 özellikleri belli olmaya başladı. Xiaomi’nin uygun fiyatlı Redmi A1 serisinin dünya genelindeki başarısının ardından, marka yakında Redmi A2’yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Cihaz, NBTC ve BIS gibi sertifika veri tabanlarında göründü ve ayrıca Avrupa fiyatı, tasarımı ve özellikleri de sızdırıldı. Şimdi de TUV sertifikasyonunu aldı.

Xiaomi Redmi 11A

Redmi A2, 23028RN4DG model numarasını taşıyor. Ayrıca, Redmi A2+ modeli de 23028RNCAG model numarasıyla TUV sertifikasyon web sitesinde göründü. Şimdi, özellikleri açısından bu cihazlar hakkında bilinenlere bir göz atalım.

Redmi A2’nin, 12nm işlemde çalışan sekiz çekirdekli bir CPU’ya sahip olan MediaTek Helio G36 yonga seti ile donatıldığı söyleniyor. Bu işlemci kümesinin maksimum saat hızı 2,2 GHz olup, 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama ile birlikte microSD kart kullanarak depolama alanını 512 GB’a kadar arttırma imkanı sunuyor.

Xiaomi Redmi K60

Redmi A2 özellikleri belli olmaya başladı

Cihazın 6,52 inç boyutundaki ekranı IPS LCD teknolojisini kullanıyor ve 1600 x 720 piksel HD+ çözünürlük sunması bekleniyor. Arka parmak izi tarayıcısının bulunmaması, bu özelliğin sadece A2+ modelinde mevcut olacağını gösteriyor. Bunun yerine, cihazın arka kısmı 8 MP birincil kamera ve 2 MP derinlik sensörü ile donatılmışken, ön kamera 5 MP’ye sahip ve özçekimler ve video aramalarından sorumlu olacak.

KGFHNGF

Redmi A2, 10W şarjı destekleyen devasa 5000mAh bataryaya sahip. Cihaz tek bir hoparlör ve 3.5 mm kulaklık jakına sahip ve en son Android 13 (Go Edition) güncellemesi önceden yüklenmiş olarak geliyor. Cihaz ayrıca çift SIM yuvası, Bluetooth 5.0 ve sorunsuz bağlantı için 2.4 GHz WiFi özelliklerini barındırıyor. Redmi A2 özellikleri belli olmaya başladı

ZTE nubia Z50 Ultra resmen tanıtıldı