Redmi K40 için geri sayım başladı

Redmi K40

Xiaomi’nin uygun fiyatlı performans canavarı Redmi K40 modeli hakkında her geçen gün yeni bilgi gelmeye devam ediyor. İşte özellikleri.

Xiaomi’nin Redmi markasının geçen yıl ortaya çıkardığı en güzel sürprizlerden biri, birinci sınıf orta sınıf ve amiral gemisi katil akıllı telefonlardan oluşan Redmi K serisiydi. Kısa süre önce Redmi, ana modelden daha yüksek donanıma sahip K30S’yi tanıtmıştı. Ancak söylentiler, Redmi K40 adlı yeni bir cihazın çok yakında geleceğini gösteriyor. Bugün K40 adını taşıyacak olan bir cihaz, M2011K2G model numarasıyla EEC sertifikasını almayı başardı.

Xiaomi, K40 ailesi hakkında şimdilik fazla bir detay vermiyor. Son söylentilere göre ana model K40’ta Snapdragon 775G yonga seti yer alacak. Ayrıca Snapdragon 875 yonga setiyle “uygun fiyatlı amiral gemisi” segmentini hedefleyen daha yüksek bir Pro modeli de olacak. Qualcomm’un daha yeni bir Snapdragon 7xx yonga setinin yanı sıra 1 Aralık’ta Snapdragon 875’in büyük tanıtımını yapacağını belirtmek gerekir. Bu yüzden K40’ın Aralık sonu tanıtılmasını beklediğimizin altını çizelim.

Redmi K40 Pro’nun bu yıl SD875 ile piyasaya çıkacağından yüzde yüz emin değiliz. Ancak söylentiler öyle olacağını iddia ediyor.

Xiaomi Redmi gizemli telefonu bakın nasıl bir bataryayla geliyor

Ana modelde 64 MP Sony IMX686 ana sensörlü çok modüllü kamera yer alacak. Bu yeni cihazlardan en az 4000 mAh kapasiteli ve en az 33 W kapasiteli hızlı şarjlı batarya ile geleceğini belirtelim.

Redmi K40

Digital Chat Station’a göre seri bünyesinde birkaç model çıkacak. Ayrıca Redmi K40 ailesi 120 Hz yenileme hızına sahip bir OLED ekran sunacak. Ön kamera ise bu ekrana nokta çentik şeklinde entegre edilecek.