Redmi K20’nin kızaklı selfie kamerası kesinleşti!

Redmi K20 on kamera

Bu yılın en trend cep telefonlarından birisi olması beklenen Redmi K20’nin kızaklı selfie kamerası için yeni bir haber sızdı. Gelen bilgiler de bu modelin, kızaklı selfie kamerasına sahip olup olmayacağı kesinleşmiş oldu. İşte haberimizin detayları.

Redmi K20, birçok akıllı telefon otoritesi tarafından piyasada büyük ses getireceği söylenenler arasında. Özellikle de girmiş olduğu testlerde son derece yüksek puanlar almayı başaran Redmi’nin yeni modeli, ön kamerasıyla da fark yaratacak. Şirket, son dönemlerde oldukça popüler olan kızaklı selfie kamerası için düğmeye bastı.

Redmi K20’nin kızaklı selfie kamerası hafif olacak

Akıllı telefon üreticilerinin karşılaştığı en büyük sorunlardan birisi de ön kameranın nereye yerleştirileceğidir. Apple’ın çok beğenilen modellerinden iPhone X ile birlikte çentik tartışmaları da ateşlenmeye başlamıştı.

Xiaomi Redmi K20

Her şirketin çentik problemi ile ilgili farklı çözümleri bulunuyor. Son olarak Samsung, çentik sorununu tamamen ortadan kaldırmak için ön kamerayı döner başlıklı bir hale getirdi. Ön kamerayı kaldırmak yerine, çevirerek arka tarafa atabiliyorsunuz. Uygun fiyatlı cep telefonları satışı yapan Xiaomi’nin alt şirketlerinden Redmi markası da farklı bir yöntem denedi.

Kızaklı selfie kamerası ilk defa denenen bir model değil. Samsung da, daha önceden kızaklı selfie kamerası için denemelerde bulunmuştu. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, Redmi K20 kızaklı selfie kamerası oldukça hafif olacak. Ayrıca şirketin bu modelinde, arka tarafta 3 tane kamera olacağı da kesinleşti. Bu modelin çıkış tarihini ve gelen yeni sızıntıları, sizin için takip etmeye devam ediyoruz.

Redmi K20 performans testinde ortaya çıktı