Redmi 10 renk seçenekleri artmaya devam ediyor

redmi 10

Redmi tarafından geçtiğimiz saatlerde tanıtılan yeni Redmi 10 renk seçeneği, birçok kullanıcının beğenisini aldı.

Redmi 10 renk seçenekleri artmaya devam ediyor. Xiaomi’nin alt markası olan Redmi, geçtiğimiz yıl Redmi 10’u piyasaya sürmüştü. Şimdi ise marka, telefon için yeni bir Sunrise Orange yani Günbatımı Turuncusu renk seçeneği sunarak toplam renk seçeneklerini beşe çıkardı. Hatırlatmak gerekirse, Redmi 10, Snapdragon 680 yonga seti ile donatılmış bir bütçe dostu 4G akıllı telefon olarak raflardaki yerini almıştı.

Redmi Note

Redmi 10, plastik gövdeye sahip ve arka tarafta konumlandırılmış bir parmak izi sensörü içeren yeni bir kamera tasarımına sahip bütçe bir akıllı telefondur. Cihaz, 60Hz yenileme hızı ve 400 nit parlaklık ile FHD+ çözünürlüğe sahip 6,71 inçlik bir LCD ekran taşır. Ekran, Corning Gorilla Glass 3 ile korunuyor ve bir damla çentikli yapıya sahip. Ayrıca, Netflix, Prime Video ve Disney+ Hotstar gibi popüler akış uygulamalarında HD oynatma için Widevine L1 sertifikasyonuna sahip.

redmi 10

Redmi 10 renk seçenekleri artmaya devam ediyor

Redmi 10, LPDDR4x RAM ve UFS 2.2 depolama ile eşleştirilmiş Qualcomm Snapdragon 680 yonga seti tarafından destekleniyor. Telefon kutudan ise Android 11 tabanlı MIUI 13 işletim sistemini ile çıkmıştı.

Akıllı telefonun arka yüzeyinde 50MP birincil sensör ve 2MP derinlik sensöründen oluşan çift kamera sistemi bulunuyor. Ön tarafta ise selfie ve görüntülü arama için 5MP kamera yer alıyor.

KGFHNGF

Redmi 10, çift SIM kart yuvası, 4G bağlantısı, çift bantlı Wi-Fi, Bluetooth 5.0 ve GNSS sunuyor. Ayrıca, cihazda ayrılmış bir MicroSD kart yuvası, 3.5mm kulaklık girişi ve USB Type-C bağlantı noktası mevcut.

Yeni Daredevil dizisinde Punisher da olacak