Reddit TikTok benzeri video özellikleri ekliyor

Reddit TikTok benzeri video özellikleri ekliyor

TechCrunch’a göre Reddit, TikTok’u anımsatan bazı video özellikleri sunma olasılığını araştırıyor. İşte tüm detaylar.

Proje hala çok erken aşamalarında ve henüz test aşamasına bile girmedi. Ancak şirket bünyesine başka bir kişinin gönderisine “tepki vermenizi” kolaylaştıran TikTok benzeri video düzenleme araçlarını dahil edecek. TikTok’ta, remix’ler, parodiler ve benzerlerini oluşturmak için kullanabileceğiniz bir özellik mevcut. Bu özellik ile ayrıca videonuzu başka bir kullanıcınınkiyle yan yana da koyabilirsiniz. Duet adlı bu özellik TikTok’un önde gelen hizmetlerinden biri. 2020’de şirket bu özelliği daha da geliştirdi. Başka bir videodaki sahneleri kendi videonuza entegre etmenizi sağlayan Stitch’i de bünyesine kattı. Reddit de kendi web sitesinde video yayınlamanıza izin veriyor, ancak henüz Duet ve Stitch gibi özelliklere sahip değil.

Reddit TikTok benzeri video özellikleri ekliyor

Video odaklı sosyal ağlar söz konusu olduğunda Reddit kimsenin aklına gelmez. Bu projenin amacı bir TikTok rakibi yaratmak değil, kullanıcılarına, özellikle orijinal gönderi aynı zamanda bir video ise, tartışmalara katılmaları için başka bir yol sağlamak. Reddit, 2020’de TikTok rakibi Dubsmash’ı satın aldı, ancak bu yıl Şubat ayında hizmeti kapattı. Bu özel proje aynı zamanda Dubsmash’ın video teknolojisini de kullanacak.

Şirket konuyla ilgili olarak: “İnsanların ses, video, metin ve daha fazlası aracılığıyla kendileri için önemli olan konulara girmelerine yardımcı olma çalışmalarımız doğrultusunda çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. “Üzerinde çalıştığımız özellik, yararlı ve eğlenceli bir şey.”

Pera Palas ‘ta Gece Yarısı karakterlerini yakından tanıyalım!