Reddit hakkında şaşırtıcı dava

Reddit hakkında şaşırtıcı dava

Reddit halka açılma yolunda büyük bir adım attı. Bir basın açıklamasında şirket, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na halkın arzına ilişkin bir taslak kayıt beyanını gizli olarak sunduğunu açıkladı. İşte detaylar.

Duyuru, SEC’in onayından sonra gerçekleşmesi beklenen halka arz konusu hakkında çok az ayrıntı sundu. Sosyal ağ Reddit ayrıca, ne kadar hisse teklif edileceğini henüz belirlemediğini söyledi. Bir halka arz için hazırlanırken yakın gelecekte bir ilk değerleme ortaya konacaktır, ancak Ağustos ayında bir fonlama turunda 10 milyar doların üzerinde bir değerleme ile 700 milyon dolar toplandığını belirtmekte fayda var.

Reddit hakkında şaşırtıcı dava

Reuters’e göre Reddit, Eylül ayında New York’ta planlanan halka arz için danışman olarak yatırım bankacıları ve avukatları işe almaya çalıştı. Halka arzın zamanlaması piyasa koşullarına bağlı olacak olsa da, Reddit görünüşe göre şirketin önümüzdeki yıl gerçekleştiğinde 15 milyar doların üzerinde bir değere sahip olacağını umuyordu. Mart ayında şirket, Snap’in halka arzını 2017’de yeniden yöneten Drew Vollero’yu ilk finans müdürü olarak işe aldı.

Sosyal medya platformu 2005 yılında kuruldu ve o zamandan beri bir haber toplayıcı, mesajlaşma panosu ve sosyal medya web sitesi olarak popülaritesini artırdı. Bu yılın ikinci çeyreğinde, ilk kez 2020’nin aynı döneminde elde ettiğinden yüzde 192 daha fazla olan 100 milyon dolarlık reklam geliri elde etti. İleriye dönük olarak, video ve sesi web sitesine dahil etmenin daha fazla yolunu bulmayı amaçlıyor, bu da daha da büyük reklam kazançlarına yol açabilecek.

Razer Productivity Suite: Pro Type Ultra klavye, Pro Click Mini mouse ve Pro Glide mousepad