Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama için geri sayım başladı!

Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama

Anonymous ekibi Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama için müjdeli haberi patlattı. Çok yakında RDR 2 Türkçe olarak oynanabilecek.

Rockstar Games’in, Red Dead Redemption serinin ikinci oyunu, 05 Kasım 2019 tarihinde ilk kez PC için piyasadaki yerini almıştı. Maalesef Türkçe olmayan oyun, daha önce Shadow of the Tomb Raider, Metro Exodus, Heavy Rain, Hitman, Hitman 2, Watch Dogs 2, Control ve Mad Max gibi oyunları Türkçe’ye çeviren Anonymous tarafından Türkçe olarak çevirilmeye başladı. Anonymous Çeviri ekibi, Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama sürecinde sona geldiklerini ve bir yandan da test aşamasına geçtiklerini ilk ekran görüntüleri ve Türkçe oynanış videosu ile duyurdu.

PlayStation Plus Haziran ücretsiz oyunları adamı deli eder!

Anonymous’un RDR 2 Türkçe Yaması çok yakında gelecek!

Şimdilik güncel olarak %90’ı tamamlanmış gözüken çeviri, yakın zamanda sona erecek ve piyasadaki yerini alacak. Eğer bu projede yer almak istiyor ve çevirmen olmak istiyorsanız buradan müracat edebilirsiniz.

Red Dead Redemption 2’nin Türkçe ekran görüntülerine ve Oynanış videosuna aşağıdan izleyebilirsiniz.

Anonymous ekibi, en son The Walking Dead: The Telltale Definitive Series’i piyasaya sundu. Şu an Red Dead Redemption 2 haricinde geçen hafta Epic Games Store’da ücretsiz olarak dağıtılan Sid Meiser’s Civilization VI’yı ve Deus Ex: Mankind Divided, Horizon Zero Dawn: Complete Edition’u Türkçeye çevirmekteler.

PlayStation 5 oyunları belli olmaya başladı!

Türkçe yamalarla ilgili tüm gelişmeleri https://www.anonymousceviri.com sitesinden takip edebilirsiniz. RDR 2 Türkçe Yama çıktığında sizlere indirme linkini paylaşıyor olacağız.