Red Dead Karakteri GTA 6’da Ortaya Çıktı

GTA 6

GTA 6’nın videosu yayınlanalı neredeyse 10 günü geçti, fakat bazı oyuncular halen videoyu analiz edip, ayrıntıları bulmaya çalışıyor. Kısa süre önce videoda Red Dead easter egg’i keşfedildi.

İzlenme rekoru kıran GTA 6 videosu detaylarla dolu. Şimdiye kadar birçoğu bulundu, ama arada gözden kaçanlar da var. Bunlardan bir tanesi Red Dead’e gönderme içeriyor. Bu Red Dead easter egg’i ilk olarak tempestGTA nickli Twitter/X kullanıcısı tarafından fark etildi. Videoda Jason ve Lucia’nın bir mağazanın kapısını tekmeleyip içeri girdikleri sahne bulunuyor. Mağaza kapısında tanıdık bıyıklı birinin resmi bulunuyor. Resim Red Dead’den Everett Morgan’a ait.

Everett Morgan, Red Dead Online’da bulunan ve başına ödül konmuş çok ünlü olmayan bir haydut. Red Dead Redemption 2’de yer almıyor. Fakat Red Dead Online oyuncuları bir tren soygunu ve kondüktörün ölümü nedeniyle ölü ya da diri aranan Morgan’a denk gelmiştir. Rockstar’ın her oyununda yaptığı sürprizler var. Kimbilir GTA 6’da ne gibi easter egg’ler olacaktır.

gta 6

GTA 5 ve Red Dead Redemption 2’nin geliştirme ekibinde yer alan Mike York, YouTube kanalında GTA 6 hakkında bazı açıklamalar yaptı. York, Rockstar’ın kazancını düşündüğünü ve bu yüzden PS sürümüne öncelik verdiğini vurguladı. York, “Rockstar’ın en çok satış yaptığı platforma öncelik vermesi normal. Önceki GTA oyunları en çok PlayStation’da sattı ve oynandı. Sizin de bir şirketiniz olsa en çok gelir elde ettiğiniz alana yönelirsiniz. Ekip oyunun bu platformda iyi çalışmasını istiyor. Kaynaklarını da buna göre yönlendireceklerdir” dedi.

Mike York tüm bunlarla birlikte PC sürümünün arka planda geliştirildiğini de sözlerine ekledi. Her zaman PC versiyonunun olduğunu, ancak tam olarak cilalanmadığını ve diğer sürümlerin çalışmasına yardımcı olmak için geliştirildiğini ifade etti. Mike York’a göre Rockstar PC sürümüne iyileştirmeler yapıp, yeni fikirler ekleyebilir. York son olarak GTA gibi karışık ve detaylı oyunların PC’de düzgün çalışması için kapsamlı testler yapılması gerektiğini de vurguladı.

The Last of Us Online İptal Edildi! Yeni İddialı Oyunlar Yolda