Realme X7 Max için yeni bilgiler geldi

nmnmnm

Realme X7 Max  ilk olarak 4 Mayıs tarihinde Hindistan’da tanıtılması bekleniyordu ancak pandemi nedeniye şu an için cihazın tanıtım tarihi ertelenmiş durumda. Cihaz tanıtılmadan önce ise bazı bilgiler gelmeye başladı. 

Hindistan corona virüsü en kötü deneyimleyen ülke durumunda. Günlük vaka sayısı 350 binin üzerinde geziyor ve her gün binlerce insan ölüyor. Kendi geleneklerine göre de insanların ölümü ile yakılması durumu ile çok vahim görüntüler ortaya çıkıyor. Birçok ülke hem sağlık ekipmanları hem de yiyecek konusunda ülkeye yardım ediyor.

Birçok şirket ülke içerisinde yardım organizasyonları düzenliyor. Durumu bu haldeyken ülkede düzenlenecek birçok etkinlik iptal edildi veya ertelendi. Bu duruma örneklerden biri de Realme X7 Max ‘ın tanıtımı da oldu. Cihazın nasıl bir şey olacağına gelirsek; bu durum için internet üzerinden bazı sızıntılar yapıldı.

Yeni bir lansman tarihi henüz açıklanmasa da, telefonun perakende kutusunun sızdırılmış bir fotoğrafı Twitter’da yayınlandı ve birkaç özelliği doğruladı. Görüntü @Gadgetsdata tarafından yüklendi ve aslında cihazın kutusu sızdırıldı diyebiliriz.

İnternetten bu cihaz ile ilgili bir fotoğraf paylaşıldı. Fotoğrafa göre, telefon MediaTek Dimensity 1200 işlemci tarafından desteklenecek . Bu, Çin’de satılan Realme GT Neo ve Redmi K40 Gaming Edition’daki aynı yonga setidir . Perakende kutusu ayrıca telefonun 120Hz yenileme hızına sahip olacağını ve ekranın Super AMOLED olacağını belirtiyor.

Realme X7 Max’in Hindistan pazarı için yeniden yapılandırılmış bir Realme GT Neo olduğuna inanılıyor . Buna dayanarak, sol üst köşede delikli 6,43 inç ekrana, 64 MP üçlü arka kameralara, 16 MP öne bakan kameraya, ekran içi parmak izi tarayıcıya, stereo hoparlörlere, 4500 mAh pil ve desteğe sahip olmalıdır. 50W kablolu hızlı şarj için. Telefonun ayrıca kutudan Android 11 tabanlı realme UI 2.0’ı çalıştırması bekleniyor.

 

iQOO Neo5 Youth için geri sayım başladı