Realme tablet ve bilgisayar üretimine çok yakında başlıyor: Yeni bir dev doğuyor

realme 1

Realme tablet ve bilgisayar konusunda ne yazık ki geri planda kaldı. Özellikle son dönemlerde şirketin akıllı telefon başarısını diğer alanlara taşımadığı görülüyor.

Akıllı telefon devleri genellikle belirli bir süre sonra diğer alanlara kaymaya başlıyor. Elbette cep telefonlarını da ihmal etmiyorlar. Mesela Samsung akıllı telefon alanında yakaladığı başarıları bilgisayar modellerinde de devam ettirdi. Aynı şekilde tablet serilerine bakıldığında son derece iyi bir satış rakamı olduğunu söyleyebiliriz.

Apple ise biraz daha farklı bir hikayeye sahip. Şirket ilk olarak bilgisayarlar ve işletim sistemi ile başladı. Hemen ardından gücünü akıllı telefon piyasasında da gösterdi. Huawei yine buna benzer bir hikayeye sahip. Şimdi ise Realme bu alanda yeni bir dev olmak istiyor.

Realme tablet ve bilgisayar yeni donanımlarla gelecek

Dünyanın en hızlı büyüyen şirketleri içerisinde yer alan Realme akıllı telefon konusundaki başarısını tüm sektöre yaymak istiyor. Bu nedenle kalıcı bir deneyim sağlamayı amaçlayan şirket tablet ve bilgisayar üretmeye başlayacak.

Realme tablet ve bilgisayar

Bu marka diğerlerine göre biraz daha şanslı olacak diyebiliriz. Bilgisayar ve tablet modelleri eskisine oranla çok daha fazla gelişti. Bu nedenle şirket tüm bu teknolojileri kendi bünyesinde birleştirebilir. Snapdragon 888 destekli Realme GT 5G küresel ilk çıkışını yapmaya hazırlanıyor. Bu tanıtımda firma kendi laptop ve tablet ürünlerini piyasaya sunabilir.

OnePlus Nord 2 “yeniden yapılandırılmış” bir Realme X9 Pro olabilir

İşletim sistemi bakımından muhtemelen popüler olanları tercih edecek. Akıllı telefonlarda Android ile çalışmalarını devam ettiren firma çok yüksek ihtimalle bilgisayarlarda Windows kullanacak. Peki sizce yeni Realme bilgisayar modellerinde hangi donanımlar bulunmalı? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.