Bugatti Ceramique Edition One Pur Sport tanıtıldı

bnb

Bugatti’nin yeni tasarım harikası saatleri tanıtıldı. Ceramique Edition One Pur Sport, Bugatti Ceramique Edition One Le Noire ve Bugatti Ceramique Edition One Divo smartwatch modellerinin detayları belli oldu.

Bugatti, hiper arabaları Bugatti Chiron Pur Sport, Bugatti La Voiture Noire ve Bugatti Divo’nun adını taşıyan bu üç modeli geliştirmek için VIITA ile birlikte çalışmalarını sürdürürken birçok konuda bu firma üzerinden destek aldı. Akıllı saat modelleri, 90 farklı spor modu, kan oksijen izleme ve GPS izleme sunuyor. Yazılım VIITA tarafından geliştirilmiştir ve donanım 1.000’den fazla bağımsız parçadan oluşarak yine beklentileri karşılıyor. Arabalarının şıklığını da yine saatlerinde de görebiliyoruz.

Bugatti Ceramique Edition One Pur Sport tanıtıldı

Fiyat hakkında bilgiler

Bugatti Ceramique Edition One Pur Sport, Ceramique Edition One Le Noire ve Ceramique Edition One Divo’nun fiyatı 899 EUR üzerinden satışa çıkarılıyor. Kickstarter üzerinden ön siparişler alınmaya başlarken ve kampanya 26 Haziran’da sona erecek.

Teknik Özellikleri

Üç Bugatti akıllı saat modelinin tümü aynı özelliklere sahip ancak tasarımları farklıdır. Her üç model de 390×390 piksel çözünürlüğe sahip yuvarlak AMOLED dokunmatik ekranlara sahip. Ön kısmı ise safir camdan yapılmıştır. 445mAh pil kapasitesi sayesinde 14 güne kadar iddia edilen bir pil ömrüne sahipler. Akıllı saat modelleri iki kayışla sunuluyor. Bunlardan bir tanesi silikon seçeneği olurken diğeri de titanyum özellikleri ile sunuluyor.

 

realme Smart TV 4K temel özellikleri belli oldu