Realme Koi, 7 Ocak’tan itibaren Realme V15 olarak adlandırılacak!

gsmarena 002 5

Realme yıla bir patlama ile başlıyor. Marka, 7 Ocak’ta yeni bir telefon duyuracak. Adı Realme V15 olacak, ancak aynı telefonu daha önce Realme Koi kod adıyla görmüştük.

Telefonun görüntüleri internete sızdırıldı. Cihazın arkasında muhteşem bir renk var. Görüntülerdeki renk, biraz mor ve biraz da gün doğumu pembesi gibi harika bir karışımdan meydana geliyor. Geriye kalan rengin çoğu ise sarı.

Realme Koi, 7 Ocak'tan itibaren Realme V15 olarak adlandırılacak!

Realme V15 yerel saatle (Çin) 14:00’de piyasaya sürülecek. Ürünü alanlar ayrıca “iyi şanslar ” dilekleri içeren kartlarla da karşılaşacak. Bunun sebebi, Koi balığının iyi şans, azim ve bolluk anlamına gelmesi. Zor bir yılın ardından, 2021’e girmişken bizim de iyi şansa çok ihtiyacımız var.

Özelleştirmelerden bahsetmişken, cihazın arkasında dikey olarak sıralanan üç kameranın olacağı konusunda daha önceki bir sızıntıya dair bir onay aldık. Görüntüler ayrıca sol köşede tek bir delik bulunan bir ön paneli işaret ediyor. Telefonda parmak izi tarayıcısı görmedik. Cihaz panelinin OLED çeşidinde olacağı için parmak izi tarayıcısının panelin altında olması muhtemel gibi duruyor.

Realme Koi, 7 Ocak'tan itibaren Realme V15 olarak adlandırılacak!

Telefon JD.com, Tmall, Suning ve diğer büyük perakendecilerde zaten listelenmiş olabilir. Ancak 64MP ana kamera dışında daha fazla sunulabilecek bir özellik yok. Telefonun V serisinin altına gelmesi planlandığından, büyük olasılıkla fiyatı biraz uçuk olacak. Bunlarla birlikte, şirket CMO’su gerçek amiral gemisi kod adı Realme Race için yeni bir seri sözü verdi.

Masterchef 2020 kazananı bakın kim oldu! (Video)