Realme GT Neo 5 kamera tasarımı çok konuşulacak

oppo

Çinli teknoloji şirketi Realme tarafından geliştirilen ve yakın zamanda satışa sunulması beklenen GT Neo 5 modeli, kamera tasarımı ile dikkatleri üzerine çekti.

Realme GT Neo 5 kamera tasarımı çok konuşulacak. Akıllı telefon sektörü hiç bitmeyecek bir rekabetin temsilcisidir. Bu pazardaki paylarını korumak ve mümkünse de arttırmak isteyen şirketler, rakiplerinin gerisinde kalmamak için var güçleriyle yeni teknolojilerin peşinde koşarlar. İşte Realme GT Neo 5’de bu rekabete hızlı şarj ünitesi ile katılacak bir cihaz.

oppo

Redmi tarafından üzerinde çalışılan ve şarj süresini neredeyse 5 dakikalara düşürecek olan yeni cihaz haberlerinden sonra şimdi de benzer bir durum Realme’den geldi. Çinli şirket tarafından geliştirilen Realme GT Neo 5 modeli, biri 240W diğeri ise 150W olmak üzere iki farklı hızlı şarj desteği ile satışa sunulacak. 150W hızlı şarj teknolojisine sahip model 5.000mAh’lık batarya ile gelecekken, 240W hızlı şarj teknolojisine sahip modelse 4.600mAh’lık bataryaya sahip olacak.

Realme Q5i

Realme GT Neo 5 kamera tasarımı çok konuşulacak

Öte yandan bu telefonun sızdırılan son görseli ise, cihazın nasıl bir kamera kurulumuna sahip olacağını gözler önüne sermiş oldu. İki büyük kamera yuvasına sahip yatay dikdörtgen kamera adası ile karşımıza çıkan Realme GT Neo 5, bu bölümde toplam 3 lens ve 1 de flaş bulunduracak.

Realme 10 Pro 2 1

Son olarak önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde satışa sunulması beklenen telefonun iki modelinden birinin Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden güç alacağı kesinleşirken, diğer model içinse Dimensity 8200’ün tercih edileceği söylentileri günden güne güç kazandığını belirtelim.

iPhone fiyatları 2023 başında tekrardan artabilir!