Realme GT Neo 3T küresel lansmanı çok yakın

realme 1

Mayıs ayının sonuna yaklaşırken, Realme bir Twitter gönderisinde GT Neo 3T’nin yaklaşan küresel lansmanını resmen duyurdu.

Realme GT Neo 3T’yi paylaşılan teaserden önümüzdeki haftalarda dünya çapında piyasaya sürülmesini bekleyebiliriz. Şirket şimdiye kadar cihazın özelliklerini gizli tutarken bununla birlikte, sızıntılar zaten tüm önemli detayları ortaya çıkardı, o yüzden bir göz atalım.

 

Realme GT Neo 3T özellikleri (söylentiler)

Sızıntılara göre, GT Neo 3T esasen yeniden markalanmış bir Realme Q5 Pro. Akıllı telefon, 120Hz yenileme hızına ve Full-HD+ çözünürlüğe sahip 6.62 inç E4 AMOLED ekrana sahip olacak. Panel muhtemelen 1.300 nit en yüksek parlaklığa ve yüzde 100 DCI-P3 renk gamı ​​kapsamına sahip olacak.

Yakın tarihli bir Geekbench listesi , cihazın 8 GB RAM ile eşleştirilmiş Snapdragon 870 yonga setine sahip olacağını ortaya koydu. Bununla birlikte, 12GB RAM ve 256GB’a kadar depolama ile gelmesi de bekleniyor. Cihaz ayrıca 5.000 mAh pil ve 80W hızlı şarj ile gelecek. Akıllı telefonun Realme GT Neo 3 gibi 150W hızlı şarj ile sunulup sunulmayacağı henüz belli değil.

Realme GT Neo 3T

Optik için, akıllı telefon 64 megapiksel ana sensör, 8 megapiksel ultra geniş sensör ve 2 megapiksel makro kamera içeren üçlü kamera kurulumu taşıyacak. Ön tarafta, cihaz muhtemelen özçekimler ve görüntülü aramalar için 16 megapiksel kamera alacak.

 

Gucci Akıllı Parmak Yüzüğü için 950 dolar öder misiniz?