Realme Book için tüm özellik detayları sızdırıldı!

Realme Book için tüm özellik detayları sızdırıldı!

Realme’nin bir süredir merakla beklenen laptop modeli Realme Book hakkında tüm detaylar sızdırıldı. Gelin merakla beklenen laptopın özelliklerine bakalım.

Bir süredir merakla beklenen Realme’nin sıradaki ürünü Realme Book yarın tanıtılacak. Ancak tanıtılmadan önce laptopın tüm özellikleri sızdırıldı. Laptop Windows 10 işletim sistemi ile gelecek. Ancak Windows 11’e ücretsiz yükseltme özelliği sunacak. 11 nesil Intel core işlemci ile gelen laptop, tek bir şarj ile 11 saate kadar pil ömrü sunmayı hedefliyor. İnce tasarımıyla dikkat çeken laptop 14 inç bir ultrabook olarak karşımıza çıkacak. Dizüstü bilgisayar tamamen metalik bir tasarıma sahip. Renk seçeneği olarak da karşımıza mavi ve gri seçenekleri çıkıyor.

Realme Book için tüm özellik detayları sızdırıldı!

2160×1440 piksel çözünürlüğe sahip ekran Corning Gorilla Glass tarafından korunuyor.  En yüksek parlaklık ise 400 nit olarak karşımıza çıkıyor. Laptopta ayrıca çift fanlı soğutma sistemi mevcut olacak. Realme Book, 16 GB’a kadar LPDDR4x RAM ve 512 GB PCIe SSD depolama alanına sahip olacak. Wifi-6 ile gelen dizüstü bilgisayar G/Ç, Type-C USB 3, Type-C USB 4/Thundebold bağlantı noktası, Type-A USB 3 ve kulaklık jakı içerecek. Realme ayrıca, uyumlu Realme telefonlarını kontrol etmenizi sağlayan bir özellik sunuyor. Wi-Fi Direct aracılığıyla tam kontrol sağlayabileceksiniz. Laptop, 30 dakikada %0-50 arasında şarj sunması gereken 65W’lık bir şarj cihazıyla birlikte geliyor. Hindistan’da 8 GB RAM ve 256 GB depolamaya sahip Intel Core i3 modeli için fiyatlandırma 46.999 INR’den (632 $) başlıyor. 8 GB RAM ve 512 GB depolama alanına sahip Core i5 sürümü 59.999 INR (807 $) karşılığında satılacak. Hindistan’da satışlar 30 Ağustos’ta başlarken, Çin’de 25 Ağustos’ta başlayacakç

Apple tüm MacBook modellerini elden geçirecek