Realme 6i özellikleri şimdiden belli oldu

Realme 6i

Realme’nin 17 Mart tarihinde tanıtacağı yeni orta segment telefonu realme 6i modelinin özellikleri belli oldu. Telefon tam dört kamera ile gelecek!

Türkiye’de de faliyetlerini sürdüren Çin’in yükselen yıldızı realme, önümüzdeki günlerde karşımıza yeni orta segment telefonu ile çıkacak. 17 Mart 2020 tarihinde düzenlenecek etkinlikte tanıtılacak olan realme 6i, kamerası ile isminden çok söz ettirecek gibi görünüyor.

Telefonda 48 Megapiksel çözünürlüğüne sahip dörtlü kamera sistemi yer alacak. Ana kamera 48 Megapiksel olacakken, diğer kameralar muhtemelen telefoto + derinlik sensörü + macro lens olarak konumlandırılacak. Gücünü MediaTek’in Helio G80 yonga setinden alacak olan telefon özellikle mobil oyunlarda MediaTek’in teknolojileri sayesinde oldukça akıcı bir deneyim sunacak.

RMX2040 kod adıyla bilinen telefonda 18W hızlı şarj destekli 5.000 mAh kapasiteli batarya yer alacak. Telefonun arkasını yerleştirilmiş parmak izi sensörü ve USB Type-C bağlantısı ile gelecek olan bu model 164.4 x 75.x 9.0mm boyutlarında ve 195 gram ağırlığa sahip olacak.

Galaxy M11 tasarımı ve teknik özellikleri ile karşımızda 

HD+ ekran ile gelecek olan bu modelde Bluetooth 5.0 bağlantısı da yer alacak. Kutusundan Android 10 işletim sistemi ile çıkması beklenen realem 6i’nin 170 dolar ila 200 dolar arasında fiyat etiketine sahip olacağı söyleniyor.

Realme 6i

Türkiye’de de satışa sunulmasını beklediğimiz bu model muhtemelen 2.500 TL banında giriş yapacak fiyatı daha sonra 2.250 TL seviyelerine kadar düşecek.