Realme akıllı TV’lerin çıkış tarihi belli oldu

realme smart tv ozellikleri ve fiyati belli oldu

Çinli telefon üreticisi Realme geçen yıl akıllı TV sektörüne girmişti. Marka şu anda Hindistan’da üç televizyon satsa da kısa sürede küresel pazara da giriş yapmaya hazırlanıyor. Şirketin CEO’sunun bir tweet’ine göre, önümüzdeki ay yeni TV modellerini piyasaya sürebilir.

Twitter’dan paylaşılan bir gönderide, Realme Hindistan’ın CEO’su Madhav Sheth’e 50 inçlik bir akıllı TV’nin olup olmadığını sordu. Şirket yöneticisi buna , “Önümüzdeki ay nasıl olur?” Diye yanıt verdi.

Bu açıkça, markanın Hindistan’da yeni akıllı TV modellerini piyasaya süreceğini gösteriyor. Etkileşime göre, kesinlikle 50 inçlik bir varyant bekleyebiliriz. Ancak başka boyutlar da olabilir.

Her neyse, şu an itibariyle, bu yeni realme TV’lerin kesin lansman tarihi bilinmemektedir. Ancak önümüzdeki günlerde bu televizyonların özellikleri de dahil olmak üzere bunu öğrenmeyi bekleyebiliriz.

Daha önce de belirtildiği gibi, firma Hindistan’da üç akıllı TV satıyor. Bu TV’ler farklı boyutlarda ve ekran çözünürlüklerinde gelir. Ülkede aşağıdakilere mal oldular.

  • realmeSmart TV 32 ”(HD Ready) (201 $)
  • realmeSmart TV 43 ”(FHD – 1080p) – (322 $)
  • realmeSmart TV SLED 4K 55 ”- (551 $)

Marka, yukarıda listelenen TV’lere ek olarak, realme 100W Soundbar adlı bir TV aksesuarı da satıyor ve maliyeti (94 $).

realme

Göründüğü gibi ücret olarak hayli uygun fiyatlı akıllı televizyonları kullanıcılara buluşturan firmadan beklentiler de yüksek. Tabi zirvenin tepesindeki firmalarla başa çıkması şu an için zor ancak pazar payındaki pastadan payını arttıracağı kesin diyebiliriz. Bakalım firmanın yeni televizyonları nasıl bir satış performansı yakalayacak.

TCL Fold’n Roll katlanabilir 3’ü bir arada konsept telefon