Realme 13 Pro serisi lansman tarihi belli oldu

rr1 1

Realme, Realme 13 Pro serisi lansman tarihi konusunda henüz resmi bir açıklama yapmamış olsa da, yakın zamanda yaşanan bir yayın hatası bu bilgiyi açığa çıkarmış olabilir.

GSMArena, Realme 13 Pro serisi akıllı telefonlarının lansman tarihini açıklayan bir makale yayınladı. Ancak, makalenin erken yayınlandığı anlaşılıyor. Şu anda farklı bir hikayeye yönlendirilen bu makalede, ilk gönderide yer alan lansman tarihi posteri dikkat çekti.

Postere göre Realme 13 Pro ve 13 Pro+, 30 Temmuz TSİ 14:30’da düzenlenecek bir etkinlikte resmi olarak tanıtılacak. Şirket, Realme 13 Pro serisi telefonların estetiği hakkında bazı detayları da resmen doğruladı. Her iki model de üç renk seçeneğiyle satışa sunulacak: Zümrüt Yeşili (vegan deri), Monet Altını (cam arka) ve Monet Moru (cam arka).

Sızıntılara göre, potansiyel alıcılar her telefon için dört yapılandırma seçeneğine sahip olacaklar: 128 GB depolama alanına sahip 8 GB RAM, 256 GB depolama alanına sahip 8 GB RAM, 256 GB depolama alanına sahip 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanına sahip 12 GB RAM. Ancak, bu seçenekler dışında diğer özellikler gizli tutuluyor.

Realme 13 Pro serisi

TENAA sertifikası, Realme 13 Pro+’ın bazı özelliklerini ortaya koyuyor. Telefonun, FHD+ çözünürlüğe sahip 6,7 inçlik kavisli AMOLED ekrana ve ekran içi parmak izi sensörüne sahip olması bekleniyor. İşlemci olarak Snapdragon 7s Gen 2 veya 7s Gen 3 kullanılabilir ve 16 GB’a kadar RAM ile şaşırtıcı 1 TB depolama alanıyla eşleştirilebilir.

Realme 13 Pro+’a güç verecek olan 5.050mAh pilin (muhtemelen tipik olarak yaklaşık 5.150mAh veya 5.200mAh kapasite sunuyor) olduğu düşünülüyor. Telefonun, Android 14 tabanlı Realme UI 5 ile çalışması bekleniyor.

Kamera cephesinde, 32 megapiksellik bir ön kamera bekleniyor. Arka kamera sisteminin ise optik görüntü sabitleme (OIS) özellikli 50 megapiksellik Sony LYT-701 birincil sensör, 8 megapiksellik ultra geniş lens ve 3x optik yakınlaştırmalı 50 megapiksellik LYT-600 periskop telefoto lense sahip olacağı söyleniyor. AI destekli fotoğrafçılık özelliklerinin de bu paketin bir parçası olması bekleniyor. Realme’nin, lansman tarihine yakın zamanda Realme 13 Pro serisi hakkında daha fazla ayrıntıyı resmi olarak duyurması bekleniyor.

LG, Homey akıllı ev platformunu satın aldı