Realme 10 Pro+ resmi tanıtım videosu ile her şey ortaya çıktı

Realme 10 Pro+ için geri sayım başlamış durumda. 17 Kasımda tanıtılması beklenen cihazın resmi tanıtım videosu da ortaya çıktı.

Realme 10 Pro+ özellikle asya pazarında büyük satış rakamlarına ulaşması bekleniyor. Avrupa pazarında da özellikle diğer üst segment markalara nazaran fiyatıyla öne çıkarak pastadan kendi payını almaya çalışacak. Cihaza gelecek olursak Realme 10 Pro+’ın kavisli bir ekranla geleceği belli oldu. Tanıtım videosu, degrade bir arka panele sahip cihazı ortaya koyuyor. Marka, tasarımı Hyperspace olarak adlandırıyor ve video, ışığın arkadaki desenle nasıl oynadığını gösteriyor. Arka panelin tamamı tek bir renge sahip görünmüyor. Ayrı bir Weibo gönderisinde Realme, telefonun prizma ışık konisi dokusuna ve yıldız tozu parçacıklarına sahip olduğunu söyledi. I

Videodan anlaşılacağı üzere üstte tek bir sensör, altta iki lens bulunan dikey olarak yığılmış iki geleneksel halka vardır. Ses ve güç rocker düğmeleri sağ tarafta. Telefonun ince bir form faktörü var. Merkeze hizalanmış bir delikli kesme ekranı vardır ve her tarafı ince çerçevelerle çevrili.

Realme 10 Pro+

Tanıtım videosundaki tasarımın yanı sıra, Realme 10 Pro+’nın 120Hz yenileme hızı ekranına ve X-Touch kazaya karşı dokunmatik algoritmaya sahip olduğu onaylandı. Akıllı telefon, tüm özellikleriyle China Telecom’da görüldü . FHD+ çözünürlüğe sahip 6.7 inç AMOLED ekranla gelmesi bekleniyor. Yaklaşan teklifin bir Dimensity 1080 işlemci tarafından destekleneceği ve 8GB + 128GB, 8GB + 256GB ve 12GB + 256GB RAM ve depolama yapılandırmalarında mevcut olacağı bildiriliyor.

Oppo A98, Snapdragon 8 Gen 1 ile ortaya çıktı