Ready Player One için yeni bir fragman yayınlandı

ready player one

Beyaz perdenin duayenlerinden biri olan Steven Spielberg şu aralar yeni filmi Ready Player One’a odaklanmış durumda. Hali hazırda The Post isimli yapımıyla, en iyi film dalında da Oscar kovalayan Spielberg, beyaz perdeden çok fazla uzak kalmayacak. Zira Ready Player One, 30 Mart’ta vizyona giriyor.

Ready Player One fantastik senaryosu ile ön plana çıkıyor

Ready Player One, geleceği ve geçmişi içerisinde barındıran bir yapım. 2045 yılında geçen film, sanal gerçeklik teknolojileri üzerine yoğunlaşıyor. Dünyanın kaos ve yıkımın eşiğine geldiği yıllarda, insanlar mutluluğu OASIS adı denilen sanal gerçekliğe dayalı bir evrende bulurlar. OASIS’in yaratıcısı olan James Halliday, buradan kazandığı parayla gücüne güç, servetine ise servet katar. Kimsesi olmayan Halliday, ölümüne yakın tüm servetini OASIS’in içerisinde saklı olan paskalya yumurtasını bulan ilk kişiye vereceğini açıklar. Dolayısıyla bu açıklamayla birlikte dünyanın görüp görebileceği en büyük yarış da başlamış olur.

Film, Spielberg’in şimdiye kadar imzası bulunan tüm filmlerden enstantaneler içeriyor. Örneğin filmde yer alan bir kaçış sahnesinde, kahramanlarımızın Back to the Future serisinde kullanılan DeLorean’i sürdüklerini görüyoruz.

Film için yayınlanan son fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Ready Player One kadrosunda, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, Hannah John-Kamen, Lena Waithe, Simon Pegg ve T.J. Miller gibi isimler bulunuyor. Ready Player One, atmosferi ve konsepti itibariyle bilimkurgu sevenlerin hoşuna gidecek gibi görünüyor.