Razersuperfuture : Razer’dan yeni gözlük

Razersuperfuture

Oyuncular için özel olarak tasarlanmış, oyunculuğu moda ile buluşturan yeni gözlük; Razersuperfuture.

Razersuperfuture  ; Retrosuperfuture’ın İtalyan işçiliğinin, Razer’ın ikonik tasarım estetiğiyle harmanlanmasıyla tasarlanmış özel bir güneş gözlüğü modeli. Maske benzeri siluet, sokak giyimi havasına sahip spor kıyafetlerden ilham almıştır.

Razersuperfuture

Model, geniş kapsama alanı ve kullanım sırasında koruma sağlamak için üzerine geniş bir lensin monte edildiği kalın asetat çerçevelere ve saplara sahiptir. Güneş gözlüğünde hem iç hem de dış mekanlarda kullanmak için fotokromik ve aynı zamanda uzun oyun seansları sırasında rahatlık için mavi ışıktan koruma kaplaması bulunan eşsiz yüksek teknoloji lensler konumlandırılmıştır.

Razersuperfuture

Razersuperfuture‘ı ve bu özel iş birliğini kutlamak adına lenslerin üzerinde, Razer’ın sloganı “For Gamers.By Gamers” yazısı bulunacak. Ek olarak, her bir gözlüğün dış kulak bölümünde benzersiz seri numaraları yazılı olacak. Bu yazılara, Razer’ın ikonik asit yeşili sembolü eşlik edecek.

Yeni Web 3.0 kitlesi için referans yaşam tarzı alanı olmayı hedefleyen, dijital kültür meraklılarına yönelik topluluk alanı D-CAVE’in küratörlüğünü yaptığı: dijital ve fiziksel giyilebilir ürünlerin tüketici pazarı olan bu iş birliği, oyun kültürünün çağdaş moda ile bağldaşmasını simgelerken, onu modern popüler kültürün daha da merkezine konumlandırıyor. Oyun oynamanın kültür ve moda sahnesinde etkisinin bir kanıtını sunuyor. Razersuperfuture, oyun ve moda olmak üzere iki kültürel sahne arasındaki yakınsamayı örnekliyor.

Huawei FreeBuds 5 gerçek kablosuz kulaklık incelemesi