Razer Phone yeni pazarlara açılıyor! Peki ya Türkiye?

Ekran Resmi 2017 11 23 11.22.21

Razer’ın oyun sektöründe son derece başarılı işler çıkardığına sanırım kimsenin itirazı olmayacaktır. Keza oyun ekipmanı denildiğinde akla gelen ilk isimlerden birisi Razer olacaktır. Peki Razer’ın akıllı telefon pazarındaki macerası nasıl gidiyor dersiniz? Bilindiği üzere Razer, kısa süre önce oyun odaklı akıllı telefonu Razer Phone ile sektöre giriş yapmıştı. Amerika merkezli şirket şimdiyse pazar ağını genişletmeyi hedefliyor.

Razer Phone, Asya pazarına açılıyor

İlk olarak Amerika ve İngiltere’de satışa sunulan Razer Phone, bu pazarları takiben şimdi de Asya’ya açılıyor. Razer’dan verilen bilgilere göre Razer Phone’un ilk durağı Singapur olacak. Singapur’un ardından telefonun diğer Asya ülkelerinde de satışa sunulması bekleniyor.

Razer’ın oyun odaklı akıllı telefonu, Singapur’da 1068 SGD yani 790 dolarlık etikete sahip olacak. Ayrıca telefonu ön sipariş ile satın alan ilk 200 kişiye, 169 dolar değerindeki Razer Hammerhead Bluetooth kulaklık da hediye olarak verilecek.

Telefonun, Singapur’da bulunan bazı operatörler üzerinden taahhütlü paketlerle kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Açıkçası Razer’ın yeni akıllı telefon modeli için neden Singapur’a öncelik verdiği de merak konusu. Öte yandan Amerikalı şirketin, akıllı telefonunu bu kadar hızlı bir şekilde ABD dışına çıkaracağını da kimse beklemiyordu. Razer eğer doğru pazarlama hamleleri yaparsa, akıllı telefon pazarında parlak bir geleceğe sahip olabilir.

Bu arada Razer’ın akıllı telefonu ile hemen hemen aynı özelliklere sahip olan OnePlus 5T’nin 500 dolara satışa sunulduğunu da hatırlatalım. Yani arada 290 dolar gibi son derece uçuk bir fiyat farkı bulunuyor.

Nokia Steel fiyatında büyük indirim