Oyun odaklı telefon Razer Phone satışa sunuldu

razer 2

Oyun sektörünün önemli isimlerinden biri olan Razer, kısa süre önce oyun odaklı akıllı telefonu Razer Phone’u tanıtmıştı. Akıllı telefon üreticisi Nextbit’i satın aldıktan sonra, bu sektöre girmesine kesin gözüyle bakılan Razer, beklentileri boşa çıkartmadı. Razer Phone ismi ile duyurulan oyun odaklı akıllı telefon, Amerika’da satışa sunuldu.

Razer Phone, Avrupa’da gelecek

Akıllı telefon sektöründeki rekabetin üst düzeyde olduğu zaten bilinen bir gerçek. Dolayısıyla rekabetin bu kadar üst seviyede olduğu bir pazara sıfırdan dahil olmak ciddi anlamda cesaret isteyen bir durum. Razer, biraz da oyun sektöründe yaptığı isme güvenerek oyun odaklı bir telefonla akıllı telefon pazarında boy gösterme kararı almıştı. Razer Phone ismi ile tanıtılan telefon, güçlü teknik özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Normalde 17 Kasım’da satışa sunulacak olan Razer Phone, Amerika’da beklenenden önce satışa sunuldu. Telefonun satış fiyatı ise daha önce de belirlendiği üzere 700 dolar. Amerika’da yaşayanlar telefonu şu anda RazerZone.com üzerinden satın alabiliyorlar. 17 Kasım itibariyle telefon Microsoft mağazaları ve Amazon.com üzerinden de satışa sunulacak.

Açık konuşmak gerekirse, Razer’ın oyun odaklı telefonunun pek de başarılı olması muhtemel görünmüyor. Çünkü 700 dolara satılan bu cihaz ile 500 dolara satılan OnePlus 5 arasında pek bir fark yok. İki telefonda Qualcomm’un en güçlü yonga seti olan SD 835’ten güç alıyor. Aynı şekilde iki telefonda da 8GB RAM mevcut. Peki neden aynı cihaza 500 dolar vermek varken, insanlar sadece logo için 200 dolar daha fazlasını ödesin?

iPhone X’i ailenizden herhangi biri açabilir