Razer’dan maske algısını tamamen değiştirecek bir ürün!

Razer Zephyr Pro 1

Oyun dünyasının başarılı ismi Razer, oyuncu maskesi – gaz maskesi karışımı yeni bir ürünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Razer’dan maske algısını tamamen değiştirecek bir ürün! Pandemi artık günlük hayatımızın olağan bir gerçeği haline geldi. Neredeyse her gün bir şekilde gündemimizi meşgul eden bu hastalığın, yakın bir zamanda hayatımızdan çıkıp gitmek gibi bir niyeti de yok gibi görünüyor. Özellikle, ülkemizde ve dünya genelinde günlük vaka sayıları her gün yeni rekorlar kırarken, maskelerden kurtulacağımız günlerin çok yakında olduğunu düşünmek herhalde biraz Pollyannacılık olacaktır.

İşte bu durumu fırsata çevirmek isteyen Razer, görünüşü itibariyle gaz maskesini andıran, ancak sahip olduğu RGB aydınlatmalarla da oyuncu maskesi havası veren yeni maskesi Razer Zephyr Pro’yu tanıttı. Razer aslında, benzer bir çalışmayı geçtiğimiz yıl da yapmış ve yine RGB aydınlatmalı N95 filtre maskeyi piyasaya sürmüştü. Ancak firma bu yıl ki tasarımla, itiraf edelim ki geçtiğimiz yıla göre kendisini aşmış.

Razer Zephyr Pro

Razer’dan maske algısını tamamen değiştirecek bir ürün!

Maske incelendiği zaman, iki tarafında Chroma RGB aydınlatmayla süslenmiş N95 filtrelerin bulunduğu görünüyor. Toplamda ise 3 adeta filtre bulunduran bu maske, 3 filtresi sayesinde 3 gün boyunca kullanılabilecek.

Maskenin dikkat çeken bir diğer özelliği ise ses arttırıcı mikrofonu. Maskede bulunan bir tuş sayesinde 1 metre mesafe içerisinde sesinizi 60 desibel arttırabilir bu sayede maske kullanımının verdiği zorlukların en başında gelenlerden biri olan ses problemine de çözüm üretmiş olabilirsiniz.

Haberimizi fiyat bilgisiyle sonlandıralım. Eğer siz de bir Razer Zephyr Pro satın almak isterseniz, o zaman 150 doları gözden çıkarmanız gerekecek. Bu maskeye ilave olarak 99 günlük N95 filtresi de isterseniz o zaman cebinizden 199 dolar çıkacak.

Apple’ın mini LED planlarına kalite sorunu ket vurdu!