Razer’dan yeni Xbox kolu: Wildcat

razor wildcat 1

Oyuncu ekipmanlarıyla ünlü olan Razer, Microsoft’un güncel oyun konsolu XboxOne için yeni bir kol duyurdu. Razer Wildcat Xbox kolu, standart kola göre sahip olduğu yeniliklerle dikkat çekiyor. Razer Xbox One kolu Wildcat’in detayları haberimizde.

razor-wildcat-1

Oyuncu dünyasında kalitesi ile ünlenen Razer, Xbox oyun konsolu için yeni bir kol üretti. Wildcat olarak adlandırılan yeni kolda ergonomi ve eklenen kısayollar dikkat çekiyor. Fiyatını hemen söyleyelim. Razer Wildcat Xbox One kolunun fiyatı 150 Dolar olarak belirlenmiş.

Yeni Xbox One kolu, orijinal kola göre %25 daha hafif. Bu sayede oyuncular için daha konforlu bir kullanım sunacak. Ayrıca avuç içine temas eden yerlerde kaymayı önleyici plastik silgimsi yüzeyler kullanılmış. Kolun genel yapısında Razer’ın kendine has yeşil rengini görüyoruz. Xbox One’ın da favori renginin yeşil olduğunu düşününce tam anlamıyla bir uyum yakalandığını görüyoruz.

Razer Wildcat’te 4 adet yeni tuş bulunuyor. Bu tuşlar kolun aşağı kısmına yerleştirilmiş. Bu yeni 4 tuş aracılığı ile profiller arasında hızlıca geçiş yapabiliyor ayrıca ses kontrolünü sağlayabiliyorsunuz. Ses açıp kısma ve susturma gibi özellikler bu tuşlara atanmış durumda.

razor-wildcat-2

Orijinal Xbox One kolunda yer alan tetik tuşları (trigger) alüminyum ile kaplanmış. Bu sayede kalite ve daha iyi dokunuş hissi hedeflenmiş. Razer, yeni kolu e-sporlar için tasarladığını belirtiyor. Razer Wildcat Xbox One kolunun fiyatının 150 Dolar olduğunu tekrar hatırlatalım. Yeni kol için yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Huawei’den iOS destekli akıllı saat!