RazerCon 2020’de yeni Razer ürünleri tanıtılacak!

RazerCon

Razer’ın yeni ürünlerini tanıtacağı RazerCon 2020 için tarih verildi. Bu etkinlikte oyuncuları büyüleyecek yepyeni ürünler tanıtılacak.

Oyuncular için önde gelen küresel yaşam tarzı markası Razer™ ve onun hem donanım hem de yazılım ortaklarıyla birlikte gerçekleştirdiği tüm gün sürecek dijital bir etkinlik olan RazerCon sayesinde küresel topluluğunu bir araya getirecek. RazerCon 2020, 10 Ekim’de yapılacak ve Twitch, Facebook, YouTube ve Twitter dahil olmak üzere Razer’ın başlıca sosyal ağ kanallarında canlı yayınlanacak.

Razer BlackShark V2 Pro DeathAdder V2 Pro ve BlackWidow V3 Pro tanıtıldı!

RazerCon katılımcıları; yeni Razer ürünlerinin tanıtımlarından yeni gelecek oyunların ilk bakışlarına kadar çeşitli heyecan verici etkinliklere ve aktivitelere katılabilecekler. Etkinlik, en sevilen EDM ve metal müzik performanslarının yer aldığı çevrimiçi bir konserle sona erecek.

RazerCon 2020 şunları içerecek

  • Razer CEO’su Min-Liang Tan tarafından, ikonik Singapur gökdelenin manzarasında düzenlenecek açılış konuşması
  • Dünyanın ilk RGB ışıklandırmaya duyarlı canlı yayını
  • Ürün yöneticileri tarafından düzenlenen, yeni ve duyurulmamış ürünlerin sergilenip, tasarım ve teknolojinin tartışılacağı Razer panelleri
  • Romero Games, Perfect World Entertainment, Paradox Interactive gibi birden çok oyun stüdyosundan ve Intel, NVIDIA ve Western Digital gibi teknoloji ortaklarından özel showcase’ler
  • CloakZy ve CourageJD ile izleyici buluşması, PaladinAmber ile RazerStreamer paneli ve çok daha fazlası dahil olmak üzere birçok oyun ünlüsünü izleme imkânı
  • Sabaton ve DragonForce grubundan Herman Li’nin yar alacağı, Animals As Leaders’tan Tosin Abasi ile Polyphia’dan Tim Henson’ın da konuk olarak yer alacağı en iyi EDM sanatçıları ve metal grupların konserleri

RazerCon

İzleyiciler; içinde Razer Blade 15, Razer ve donanım ortaklarından ürünler, oyun içi öğeler ve katılımcı oyun stüdyolardan beta anahtarları gibi çekici ödüller kazanma şansı için yarışmalara ve çekilişlere katılabilecek ve yayın boyunca etkileşim kurmaya davet edilecekler.

İkonik Singapur gökdelenine karşı düzenlenen küresel açılış konuşması

Yüz yüze izleyiciler önünde yapılan geleneksel sunumlar, COVID-19 salgını dolayısı ile artık geçmişte kaldı. Razer’ın Kurucu Ortağı ve CEO’su Min-Liang Tan, RazerCon 2020’nin açılışında, ikonik Singapur gökdelenine karşı canlı, sanal bir açılış konuşması ile Razer’ın en son ürünlerini, hizmetlerini ve duyurularını açıklayacak.

Arka plan; artırılmış gerçek zamanlı efektlerin yanı sıra, gerçek fotoğraflardan ve video çekimlerinden alınan canlı birleştirilmiş görseller içeren sürükleyici karma gerçeklik teknolojisi ile donatılacak ve tüm bunlar canlı olarak yayımlanacak.

Dünyanın ilk RGB ışıklandırmaya duyarlı canlı yayını

RazerCon katılımcıları, sonsuz animasyonlu aydınlatma efektleri oluşturmak için 16,8 milyon renge sahip tescilli bir RGB aydınlatma teknolojisi sistemi.olan, Razer Chroma RGB aydınlatma (patent beklemede) tarafından desteklenen ilk canlı yayın etkinliğinde, görsel-işitsel bir şova şahit olacaklar.

Dünyanın dört bir yanındaki izleyiciler, gösteri sırasında Razer Chroma özellikli cihazlarının, etkinlik sonrası Sabaton ve DragonForce grubundan Herman Li’nin de yar alacağı EDM ve heavy metal konserindeki birinci sınıf performansla senkronize olup dans edişini izleyebilecekler.

Çevrimiçi etkinliğin konser bölümü; Ocean Meets Festival Music Event dijital etkinliğinde de kullanılan THX Spatial Audio’nun (Uzamsal Sesi) mucitleri, THX Ltd ses mühendisliği uzmanları tarafından desteklenecek.

Hem Razer, hem de küresel oyun ve teknoloji ortaklarından özel sunumlar

En yeni ve en iyi Razer ürünlerinin yanı sıra şova özel olarak tanıtılacak yenilikçi ürünlerle tanışmanın ötesinde izleyiciler, yaklaşan yeni oyunlar için de yapılacak tanıtımlara da şahit olacaklar. Oyunlar arasında, efsanevi ve ödüllü oyun.tasarımcısı Brenda Romero’nun firması Romero Games tarafından hazırlanan Empire of Sin, Echtra Games ve Perfect World Entertainment tarafından hazırlanan.Torchlight III ve Hasraf ‘HaZ’ Dulull’un yönettiği Mutant Year Zero filminin oyun adaptasyonu bulunmaktadır.

Katılımcılar ayrıca Intel, Microsoft, NVIDIA, Western Digital® WD_BLACK ™, ASRock, Paradox Interactive, Perfect World Entertainment, Capcom gibi RazerCon’u.destekleyen diğer birçok premium ortaklardan sunumlarına katılacaklar.

İlgilenenler, etkinliğe kaydolarak Razer ve ortakları tarafından sunulan çekici donanımları kazanma şansı için çekilişlere katılabilir.

ETKİNLİK NE ZAMAN?

RazerCon 2020, 10 Ekim 2020 Türkiye saati ile 19:00’da (09:00 PST), Razer CEO’sunun açılış konuşması ile başlayacak.