Razer RGB yüz maskesi “Project Hazel” 4. çeyrekte gelecek

Razer RGB yüz maskesi "Project Hazel" 4. çeyrekte gelecek

Razer’in E3 açılış sunumu sırasında şirket, bu yılın başlarında CES sırasında duyurduğu ürünlerden biri hakkında bir güncelleme sundu. Project Hazel, haber kuruluşları ve Razer hayranlarından büyük ilgi gören yeniden kullanılabilir bir yüz maskesidir. Maske, Razer’in özel Chroma RGB aydınlatmasına sahip, kullanıcının sesini yükseltiyor ve şeffaf bir ağız kapağına sahip. İşte Razer RGB için tarih.

Razer, Project Hazel’in özelliklerini hayranlardan aldığı geri bildirimlere göre güncelledi. Çift değiştirilebilir N95 filtrelere ve şeffaf tasarıma ek olarak Razer RGB, az ışıklı ortamlarda kullanıcının yüzünü göstermek için iç aydınlatma ekledi. Maskenin şeffaf ucu artık buğu önleyici bir kaplamaya sahip olacak, bu nedenle nefes görünümü engellemeyecektir. Aşağıdaki sunumda sunumda yer alan en son görüntüler, piyasaya sürüldüğünde nihai ürünü yansıtmayabilir.

Razer GHB maskeyi herkesin sanal olarak denemesini sağlayan bir Instagram filtresi de oluşturdu. Hayranları filtreyi denemeye ve maskeleri gönderme zamanı geldiğinde gelecekteki eşantiyonlar için @Razer’ı etiketlemeye teşvik ediyor. Filtreyi bulmak için Razer’ın Instagram sayfasına gidin ve Efektler sekmesine göz atın.

Razer RGB yüz maskesi "Project Hazel" 4. çeyrekte gelecek

Razer, Hazel Projesi için yüksek talep bekliyor ve maskeyi çok hızlı tükenecek olan sınırlı miktarda “droplar” ile satacak. Razer, ilk sürümü bu yılın 4. çeyreğinin başlarında yapmayı umuyor. İlgilenen alıcılar, ilk indirim ile ön kayıt yaptırmak için Razer’ın kayıt sayfasına gidebilirler. Droplar yalnızca Razer’ın web sitesinde gerçekleşecek. Razer, Project Hazel için henüz herhangi bir fiyatlandırma bilgisi sunmadı.

Apple Watch 2022’de vücut ısısı sensörü özelliğiyle geliyor