Apple Watch 2022’de vücut ısısı sensörü özelliğiyle geliyor

Apple Watch 2022'de vücut ısısı sensörü özelliğiyle geliyor

Apple Watch hakkında yeni bir Bloomberg raporu çıktı. Rapor, bu sonbaharda ve gelecek yıl da neler bekleneceği konusunda daha fazla ayrıntı sunuyor.

Bloomberg’in bildirdiğine göre bu yılki Apple Watch, geliştirilmiş bir ekrana ve güncellenmiş ultra geniş bant desteğine sahip olabilir, ancak sıcaklık ve kan şekeri izleme gibi daha önemli iyileştirmeler sonraki modellere kadar ortaya çıkmayacak. Şirketin ayrıca, geçen yılki daha uygun fiyatlı Watch SE’nin halefinin yanı sıra 2022’de piyasaya sürülmesi nedeniyle ekstrem spor odaklı yeni bir model planladığı bildiriliyor.

Apple Watch 2022'de vücut ısısı sensörü özelliğiyle geliyor

Yedinci nesil Apple Watch, daha ince ekran çerçeveleri ve geliştirilmiş ekran laminasyonu ile mevcut Series 6 modeline göre kademeli bir yükseltme olacak ve cam ile dokunmatik ekran arasındaki hava boşluğunu azaltacak. Series 7 ayrıca gelişmiş ultra geniş bant (UWB) bağlantısı da getirecek. Bir sonraki 8. nesil Apple Watch’un kan basıncı, kan şekeri ve alkol seviyeleri için ölçümler getirmesi bekleniyordu. Bloomberg’in yeni raporu, Apple’ın gerçekten de bu özellikler üzerinde çalıştığını doğrularken aynı zamanda özel bir vücut ısısı sensöründen de bahsediyor. Kan şekeri monitörünün “birkaç yıl uzakta” olduğu bildiriliyor ve diyabetli kişilerin parmaklarından kan çekmeden kan şekeri seviyelerini izlemelerine izin verecek. Ancak sıcaklık sensörü, 2022‘de gelebilecek daha gerçekçi bir özellik. Bloomberg, 2022 Apple Watch sürümlerinin ayrıca güncellenmiş bir SE modeli ve tamamen yeni bir dayanıklı ekstrem spor modeli içereceğini söyledi.

Venüs’e olan ilgi göz yaşarttı: Avrupa ve ABD bu gezegene neden gidiyor